Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φουλ για χρυσό ο Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγείται στην βαθμολογία των προκριματικών

3 Οκτωβρίου 2017 14:51
Φουλ για χρυσό ο Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια εμφάνιση για χρυσό μετάλλιο στον προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στο Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι πρώτος στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των τριών από τους τέσσερις προκριματικούς και έχει εξασφαλίσει θέση στον τελικό του Σαββάτου (7/10).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη μας έκρυψε από την κάρτα την ηλικία της αλλά εμείς την βρήκαμε! Σας αποκαλύπτουμε ότι είναι…

Ο Πετρούνιας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός από τον πρώτο κιόλας προκριματικό όπου και πήρε 15,400 βαθμούς, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30 και κάνοντας μία άψογη προσγείωση. Ο βαθμός του Πετρούνια ήταν ανάλογος ή και καλύτερος από εκείνους που είχε στους αντίστοιχους προκριματικούς των προηγούμενων εφετινών αγώνων του.

Μόνον ο Ρώσος "χάλκινος" Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντενίς Αμπλιάζιν (15,333 β.) τον πλησίασε, όλοι οι άλλοι υποψήφιοι φιναλίστ έμειναν κάτω από τους 15,000 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

Στον τελευταίο σημερινό προκριματικό (17.00-20.00 ώρα Ελλάδας.) παίρνουν μέρος ελάχιστοι αθλητές με στόχο την 8άδα και ανάμεσά τους ο Βραζιλιάνος "αργυρός" Ολυμπιονίκης Αρτούρ Ζανέτι και ο Πετρούνιας ουσιαστικά έχει "κλειδώσει" τη θέση στον τελικό και πιθανότατα και στο τοπ 3.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share