Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Τελείωσε τον Καλάθη ο Γιαννακόπουλος από...

30 Σεπτεμβρίου 2017 12:15
Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Τελείωσε τον Καλάθη ο Γιαννακόπουλος από...

Τα «πράσινα» νυχτοπερπατήματα στη Μόσχα έφεραν εξελίξεις, καθώς ο Νικ Καλάθης δεν θα είναι πια αρχηγός του Παναθηναϊκού και η διοίκηση του «τριφυλλιού» επέβαλε βαρύτατο πρόστιμο στους τέσσερις παίκτες.

Άμεση είναι η αντίδραση των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μετά τη γνωστοποίηση της είδησης που αποκάλυψε το SDNA και αφορούσε στο «νυχτοπερπάτημα» των Καλάθη, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς στη Μόσχα. Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξοργίστηκαν με το πειθαρχικό παράπτωμα και η «πράσινη» διοίκηση ανέλαβε δράση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στην υγειά μας ρε παιδιά": Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ! Σε ποιον έχει αφιέρωμα και ποιους καλεσμένους;

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν τέτοια περιστατικά να επαναλαμβάνονται μέσα στη σεζόν και φυσικά βγήκαν... από τα ρούχα τους δεδομένου πως πρόκειται για τέσσερις παίκτες που δεν ήρθαν φέτος στην ομάδα και γνώριζαν τη νοοτροπία και τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» αποφάσισε να τιμωρήσει τους τέσσερις παίκτες με βαρύτατο πρόστιμο, ενώ στην περίπτωση του Νικ Καλάθη υπήρχε και μία έξτρα «ποινή». Από εδώ και στο εξής, ο διεθνής γκαρντ δεν θα είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My style Rocks: Είστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζετε από παλιά την Τζώρτζια; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε από που την ξέρετε!

Ο Καλάθης δεν υπέπεσε για πρώτη φορά σε πειθαρχικό παράπτωμα κι έτσι η θέση του ήταν επιβαρυμένη, από τη στιγμή που επανέλαβε ένα... παραστράτημα. Η απόφαση που πήραν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν να του αφαιρέσουν το άτυπο περιβραχιόνιο και την ιδιότητα του αρχηγού που απέκτησε πέρσι.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share