Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Champions League: Για το θαύμα στο Τορίνο ο Ολυμπιακός!

27 Σεπτεμβρίου 2017 12:57
Champions League: Για το θαύμα στο Τορίνο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στα παιχνίδια με Ξάνθη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αστέρα Τρίπολης και ο Μπέσνικ Χάσι δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας ούτε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» τελικά ηττήθηκαν και ο 46χρονος τεχνικός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το «ερυθρόλευκο» τιμόνι πλέον βρίσκεται στα χέρια του Τάκη Λεμονή, ο οποίος γνωρίζει τον τρόπο για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να την επαναφέρει και πάλι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τζόυς Ευείδη μιμείται την Μαρία Κορινθίου και ποζάρει και εκείνη με τα... αρετουσάριστα οπίσθιά της! (video)



Η νέα περιπέτειά του στον πάγκο του Ολυμπιακού, πάντως, ξεκινάει με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στο Τορίνο για την 2η αγωνιστική του Champions League. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο μέσα σε τόσες λίγες ώρες ο Τάκης Λεμονής να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, ωστόσο, είναι δεδομένοι ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνεται συνεχώς με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του, ο οποίος και πέρσι έδειξε ότι γνωρίζει τον τρόπο για να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.

Πηγή: gavros.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share