Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basket League: Νίκες για τις ελληνικές ομάδες!

22 Σεπτεμβρίου 2017 23:30
Basket League: Νίκες για τις ελληνικές ομάδες!

Τρία φιλικά έδωσαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ και όλοι... χάρηκαν νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία ενός μικρού μαθητή έξω από το σχολείο που έχει λυγίσει το διαδίκτυο! Θα πάθεις σοκ μόλις την δεις ολόκληρη!

Μετά από ένα «χορταστικό» φιλικό, που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 102-97 της Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ήταν... άλλη ομάδα με τους Νίκο Καλάθη και Νίκο Παππά στη σύνθεσή τους, με τον δεύτερο να τελειώνει το ματς με 22 πόντους και τον πρώτο να πετυχαίνει 20 με 13 ασίστ.

Με... όπλο την άμυνα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 70-56 του Ερυθρού Αστέρα στο 2ο διεθνές τουρνουά της Κρήτης. Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ (16π. 8ρ.), ενώ κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ (44 έναντι 23). Οι «ερυθρόλευκοι» ξέφυγαν στην 2η περίοδο με +17 (39-22) και δεν κοίταξαν ξανά πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψυχάκιας κ@@ρ@δ@μαγκας": Απίστευτο κράξιμο στο διαδίκτυο στον Χατζηστεφάνου για το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η ΑΕΚ επικράτησε με 109-71 της ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ζιβανάρειο Basketball Cup». Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Μπάντζα Σι, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 5 πόντους. Κορυφαίος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» ήταν ο Άτιτς με 19 πόντους. Επόμενος αντίπαλος για τη «Βασίλισσα» θα είναι αύριο το Ρέθυμνο (17:00).


Πηγή: iefimerida.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share