Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γνωστός Έλληνας τερματοφύλακας άφησε τα γήπεδα και πρωταγωνιστεί σε... ταινία του Σειρηνάκη!

20 Σεπτεμβρίου 2017 13:14
Γνωστός Έλληνας τερματοφύλακας άφησε τα γήπεδα και πρωταγωνιστεί σε... ταινία του Σειρηνάκη!

Φαίνεται πως οι ερωτικές ταινίες τραβάνε τους ποδοσφαιριστές, καθώς ακόμα ένας συμμετέχει σε ερωτική ταινία της Sirina με πρωταγωνίστρια την Μαριλού Μοράλες.

Γνωστός τερματοφύλακας της Ηλείας συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας του Σειρηνάκη με τίτλο: «Η Μαριλού σε βαριά παρτούζα με 3 φαντάρους» και φυσικά ο γκολκίπερ υποδυόταν τον φαντάρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Ο γνωστός γκολκίπερ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, κυρίως στη νότια Ηλεία ασχολείται επίσης και με το άθλημα της ξυλορακέτας στο οποίο είχε αρκετές διακρίσεις.

Στην ερωτική ταινία παραγωγής της εταιρείας Sirina Productions κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα της χώρας, ο Ηλείος ποδοσφαιριστής υποδύεται έναν νεοσύλλεκτο στρατιώτη, ο οποίος εξετάζεται σχολαστικά από την στρατιωτική ιατρό προκειμένου να καταταγεί στο στρατό.

Μπορεί οι γνωστοί και οι φίλοι του να ανέφεραν πως δεν είναι αυτός που παίζει στην ταινία, αλλά εκτός από την ομοιότητα τον πρόδωσαν τα τατουάζ που φέρει στο σώμα του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Πηγή: sdna.gr
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share