Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσε τον Κλάσεν ο ΠΑΟΚ

3 Αυγούστου 2017 18:00
Ανακοίνωσε τον Κλάσεν ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα ανήκει για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Όουεν Τζέιμς Κλάσεν. Ο 25χρονος διεθνής καναδός σέντερ (2.08), απάντησε θετικά στην προσέγγιση που του έγινε, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τους διοικούντες την ΚΑΕ για συνεργασία και ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα από την εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ισχυρή πυρκαγιά στην Ανάβυσσο! Έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους

Με τη μεταγραφή του ο «Δικέφαλος» βάζει το πέμπτο καινούργιο κομμάτι στη… μηχανή για τη σεζόν 2017-2018, μετά τους Θόδωρο Ζάρα, Κέβιν Ντίλαρντ, Λάκι Τζόουνς και Ουσμάν Κρουμπάλι.

Ο Κλάσεν άρχισε την περυσινή χρονιά στη Γερμανία με τη Χάγκεν και την ολοκλήρωσε αγωνιζόμενος στην Μπουντούτσνοστ (σ.σ. με προπονητή για λίγο τον Ηλία Ζούρο), με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε Κύπελλο και Πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο, έχοντας μέσο όρο 9,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εσύ τι είσαι ρε μεγάλε..;» - Απίστευτο περιστατικό σε ελληνική παραλία! Μαγκιές μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά!

Το μεταγραφικό σκηνικό θα ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ με την απόκτηση τριών ακόμη παικτών, ο ένας εκ των οποίων, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι (με δανεισμό από τον Παναθηναϊκό), ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Οι άλλοι δύο θα καλύψουν θέση ψηλού και σούτινγκ γκαρντ, αντίστοιχα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share