Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε νωρίς το όνειρο για το Championos League!

2 Αυγούστου 2017 22:12
ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε νωρίς το όνειρο για το Championos League!

Η ΑΕΚ προδόθηκε ξανά απ’τα στημένα - Παρότι άγχωσε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, η Ένωση είδε τις ελπίδες της να εξανεμίζονται όταν ο Νάτχο άνοιξε το σκορ και πάλι από κόρνερ (1-0)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό συμβάν σε γνωστή παραλία: Κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από αεροσκάφος που προσγειώθηκε στην ακτή!

Το έργο της ΑΕΚ ήταν από την αρχή δύσκολο, αλλά φάνηκε στην πράξη ότι ήταν ανυπέρβλητο. Η «Ενωση» έχασε στον επαναληπτικό του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Νάτχο στο 74’. Πλεον η ΑΕΚ θα μπει στην κλήρωση για τους πλέι οφ του Europa League και ευελπιστεί να προκριθεί στους ομίλους.

Το 2-0 του ΟΑΚΑ έδινε μεγάλο προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν μπήκε τόσο επιθετικά όσο θα έπρεπε. Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να μην ρισκάρει με αποτέλεσμα να χάσει ένα ημίχρονο. Οι Ρώσοι είχαν τον πρώτο λόγο, μιας και η «ένωση» ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Στη καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Τσόσιτς έκανε λάθος και Βιτίνιο έστειλε την μπάλα λίγο έξω, από πολύ καλή θέση.

Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε την εντολή οι παίκτες του να πιέσουν περισσότερο και το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εικόνα αν στο 60’ δεν έχανε η «Ενωση» μια μοναδική ευκαιρία. Ο Γιόχανσον έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ακινφέεφ έδιωξε, το ριμπάουντ πήρε ο Κλωναρίδης, ο οποίος κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ!

Στο 74’ η ΤΣΣΚΑ σκόραρε και σφράγισε την πρόκριση. Ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασίν πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Νάτχο παρά την προσπάθεια του Ανέστη την έσπρωξε στα δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: British Airways: Κεραυνός χτύπησε αεροπλάνο και το έκανε...καλοκαιρινό!
Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ΤΣΣΚΑ νίκησε 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League και την ΑΕΚ να συνεχίζει στο Europa League.

πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share