Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εθνική Μπάσκετ: Το γλέντησαν στο τέλος της προετοιμασίας - Γκλίτσες και κατσικάκια για τους παίχτες! (photos)

1 Αυγούστου 2017 21:55
Εθνική Μπάσκετ: Το γλέντησαν στο τέλος της προετοιμασίας - Γκλίτσες και κατσικάκια για τους παίχτες! (photos)

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο Αντετοκούνμπο - Την παράσταση έκλεψε ο Μπουρούσης με τη γκλίτσα του - Δείτε φωτογραφίες από το αποχαιρετιστήριο δείπνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόνησος: Σας θυμίζει Καραϊβική, αλλά βρίσκεται μόλις μια ώρα μακρία από τον Πειραιά!

Με ένα παραδοσιακό γλέντι και πολύ φαγητό, ολοκλήρωσε στο Καρπενήσι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική ομάδα ανδρών μπάσκετ, ενόψει του Eurobasket 2017. Η "επίσημη αγαπημένη" των Ελλήνων αναχώρησε την Τρίτη από το Καρπενήσι και σειρά έχουν τα φιλικά.

Οι διεθνείς το τελευταίο βράδυ χαλάρωσαν μετά από μία σκληρή προετοιμασία και απόλαυσαν το γεύμα που είχε ετοιμάσει για εκείνους το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ, που παραδοσιακά φιλοξενεί τις αποστολές της εθνικής ομάδας.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.grαπεικονίζονται οι παίκτες οι οποίοι απολαμβάνουν το φαγητό τους, χαλαροί και ευδιάθετοι.

Όλοι οι παίκτες της Εθνικής δεν χάλασαν χατίρι στους θαυμαστές τους που ζήτησαν μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε ο σούπερ σταρ του NBAΓιάννης Αντετοκουνμπο οποίος χαμογελαστός πόζαρε με τον κόσμο που περίμενε.

Μάλιστα οι διεθνείς δεν έφυγαν με άδεια χέρια αφού η διοίκηση του ξενοδοχείου τους έδωσε ως αναμνηστικό δώρο μέλι και τσάι του Βελουχιού. Ωστόσο ειδικό δώρο είχε ο αρχηγός της ομάδας , στον οποίο έδωσαν μία γκλίτσα του Τσοπάνη. Το παρόν στο αποχαιρετιστήριο δείπνο έδωσαν ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε μόνο ο Σκαραμούτσι ρεκόρ στο αξίωμά του: Περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν τη θέση τους μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανέλαβαν!

Η προετοιμασία της Εθνικής από την άφιξή της είχε Ευρυτανικό χρώμα, αφού όταν έφτασαν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο την προηγούμενη Τετάρτη,τους περίμεναν κορίτσια-μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και χάρισαν σε κάθε διεθνή από ένα λευκό τριαντάφυλλο.

πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share