Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Europa League: Φανταστικός για την εποχή o Παναθηναϊκός, 1-0 αντί για 4-0 την Γκαμπάλα!

28 Ιουλίου 2017 07:57
Europa League: Φανταστικός για την εποχή o Παναθηναϊκός, 1-0 αντί για 4-0 την Γκαμπάλα!

Έτρεξε με χίλια, έκανε ό,τι ήθελε την Γκαμπάλα και έχασε 6 μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει από απόψε την πρόκριση ο πανέτοιμος Παναθηναϊκός, που πήρε προβάδισμα (1-0) στη Λεωφόρο με πέναλτι του Μολίνς

Το πάνω χέρι για την πρόκριση στα play-offs του Europa League έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Γκαμπάλα. Οι πράσινοι επικράτησαν 1-0 στη Λεωφόρο και πήραν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο Αζερμπαϊτζάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, πήρε όμως αυτό που ήθελε!

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Ουζουνίδη, που έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους, έχοντας φοβερή ουσία στο παιχνίδι της για τα δεδομένα της εποχής. Ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε στο 37ο λεπτό με τον Μολίνς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι έπειτα από παράβαση (χέρι στην περιοχή) του Γκουρμπάνοφ. Μόλις στο 10', ο Λουντ είχε προειδοποιήσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Τσάμπα ήττα για Πανιώνιο, παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης!

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το Τριφύλλι δεν τσίμπησε από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν οι Αζέροι στο ματς. Με μπροστάρη τον εξαιρετικό Λουντ (είχε και δεύτερο δοκάρι στο 74'), που είχε άξιους συμπαραστάτες τους ακούραστους Ζέκα-Κουρμπέλη, ο Παναθηναϊκός διατήρησε τα ηνία και μπορεί να αισθάνεται άτυχος από το γεγονός ότι δεν πέτυχε, δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ.

Καταχειροκροτήθηκαν από τη γεμάτη Λεωφόρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χούλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (69’ Καμπέσας), Άλτμαν (87’ Δώνης), Μολίνς (69’ Λουτσιάνο)

Στον: Kότσαρης, Ευαγγέλου, Ρέις, Πίσπας

Γκαμπάλα (Γκρίγκορτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόουν (76’ Κονέ), Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους

Στον πάγκο της Γκαμπάλα: Μαμάντοφ, Τζαμάλοφ, Ραμάλντανοφ, Αλίγιεφ, Μαμάντοφ, Αμπάσοφ

Διαιτητής: Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share