Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Europa League: Τσάμπα ήττα για Πανιώνιο, παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης!

28 Ιουλίου 2017 07:54
Europa League: Τσάμπα ήττα για Πανιώνιο, παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης!

Κλώτσησε ευκαιρία! Ο διαβασμένος Πανιώνιος μπορούσε να είχε φύγει με νίκη από το Ισραήλ, αλλά, αντιθέτως, γνώρισε τζάμπα ήττα (1-0) από την Μακάμπι που, πάντως, τον κρατάει ζωντανό για πρόκριση.

Οι «κυανέρυρθοι» (που έπαιξαν δίχως Μασούντ και Χατζησαφί) παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στην πρώτη «μάχη» με την Μακάμπι για τον τρίτο προκριματικό γύρο Europa League και γνώρισαν τζάμπα ήττα (1-0), ενώ θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με τη νίκη από το Ισραήλ.

Μοιραίος ο Γιώργος Μασούρας, που έχει πετύχει αρκετά μεγάλα γκολ με τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς στο 47’ έχασε μοναδική ευκαιρία με το ματς στο 0-0 και στο 48’ ο Κιάρτανσον «πλήγωσε» τον Πανιώνιο, που, ωστόσο, είναι ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Την Πέμπτη (03/08, 22:00) η ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, πήρε όμως αυτό που ήθελε!

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζόρντι Κρόιφ): Ραΐκοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεϊνί (83' Ντορ Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (75' Ιτζχάκι), Κιάρτανσον (85' Ρίκαν)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταποκό (83' Ντουρμισάι), Σαββίδης (72' Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (92' Γλυνός)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share