Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξεκινάει μετά από χρόνια το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον... Panionio!

13 Ιουλίου 2017 08:44
Ξεκινάει μετά από χρόνια το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον... Panionio!

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά από εννιά χρόνια επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να κάνει το πρώτο, σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο «ιστορικός» υποδέχεται τη Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη (22.00) και θέλει στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εξωτικό ελληνικό νησί με τα ζεστά νερά όλο τον χρόνο και χωρίς καθόλου κύμα! Που βρίσκεται; (photos)

Επί της ουσίας, ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να συνεχίσει αυτό που έκανε πέρσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, διαθέτοντας σχεδόν τον ίδιο κορμό με τη περσινή σεζόν, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να περάσουν στη νέα εποχή και είναι έτοιμοι να το κάνουν από απόψε το βράδυ, με την Πλατεία να είναι έτοιμη να ζήσει μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές.

Ο Έλληνας τεχνικός, αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα προσπαθήσει να πάρει από το πρώτο ματς, σκορ πρόκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια των ημερών 13/07 – 18/07/2017, by MagicF’Ariel!

Ο «ιστορικός» αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τους Μπανανά και Οικονόμου στο μέσο της αμυντικής τετράδας. Από εκεί και πέρα, ο Ταπόκο και ο Κόρμπος θα είναι στα χαφ, ο Λάμπρου δεξιά, ο Μασούρας αριστερά και ο Μασούντ πίσω από τον προωθημένο Γεσίλ

Από την άλλη μεριά, η δευτεραθλήτρια Σλοβενίας Γκόριτσα, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σιράκ από την Αρμενία, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Γκρέγκοριτς, Κάβτσιτς, Γιόγκαν, Τσέλτσερ, Κάπιτς, Κόλεντς, Ζιγκόν, Γκρούντινα, Οσούτζι και Φιλίποβιτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share