Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι μόλις 11 ετών αλλά θέλει να γίνει το επόμενο αστέρι της Formula 1!

5 Ιουλίου 2017 21:48
Είναι μόλις 11 ετών αλλά θέλει να γίνει το επόμενο αστέρι της Formula 1!

H Juju Noda είναι 11 ετών και αναμένεται να γίνει το μελλοντικό αστέρι των αγώνων ταχύτητας σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η νεαρή, κατάγεται από την Ιαπωνία και μόλις στα 11 της χρόνια, δείχνει σημάδια μιας μελλοντικής νικήτριας σε αγώνες, με τις επιδώσεις της να μην περνάνε απαρατήρητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Είναι η νεότερη οδηγός που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με προσωπικούςχορηγούς, ενώ είναι η νεότερη σε ηλικία που οδήγησε αγωνιστικό της FiA. Ήδη όμως, σπάει ρεκόρ, όμως δεν μπορεί να συμμετάσχει σε επίσημους αγώνες μέχρι να γίνει 16ετών.

Ειδικοί, αλλά και δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία, λένε πως έχει τρομερό ταλέντο και τέτοιοι οδηγοί βγαίνουν μία φορά σε κάθε νέα γενιά. Επιπλέον, έχει και τη βοήθεια του πατέρα της Hideki Noda, ο οποίος είναι πρώην οδηγός της F1 και του Indycar.

Την ταχύτητά της, την απέδειξε πριν από λίγες μέρες σε δοκιμές στην πίστα της Okayama. H Noda, έγραψε χρόνο στο 1:32.8 και ήταν ταχύτερος κατά σχεδόν 1 δευτερόλεπτο από το ρεκόρ οδηγών της κατηγορίας U17. H επίδοση αυτή είναι πραγματικά εξαιρετική, εάν σκεφτεί κανείς πως είναι μόλις 11 ετών. Και σαν να μην φτάνει αυτό. Σε ανεπίσημο αγώνα F4 που πραγματοποιήθηκε, κατάφερε και κέρδισε αρκετούς αγωνιζόμενους, οι οποίοι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο πατέρας της όμως, δεν σταματά εκεί. Μέχρι το τέλος του 2017, η Juju θα δοκιμάσει μονοθέσιο F3, ενώ θα ξεκινήσει επίσημα τις αγωνιστικές της δραστηριότητες όταν γίνει 16 ετών. Τότε, θα αποκτήσει άδεια αγωνιστικής οδήγησης και θα συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Θα είναι η Juju Noda, η πρώτη γυναίκα που θα κατακτήσει την F1; O χρόνος θα δείξει.

πηγη: automotonews

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share