Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Στοπ" στην ΤΣΣΚΑ για Σίνγκλετον έβαλε ο Παναθηναϊκός!

27 Ιουνίου 2017 19:18

Επίσημη μορφή πήρε το «φλερτ» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Κρις Σίνγκλετον.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι Μοσχοβίτες προσέφεραν 500.000 ευρώ για την απόκτηση του πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να απορρίπτουν δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση της «ρωσικής αρκούδας».

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας δεν πρόκειται να μπουν καν σε συζητήσεις για την πώληση του παίκτη, αν δεν δουν τουλάχιστον επταψήφιο νούμερο… Κάτι που για την ώρα δεν συμβαίνει και ουσιαστικά τα «θέλω» του Παναθηναϊκού απέχουν αρκετά από αυτά που είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα του Ιτούδη για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Σίνγκλετον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Τι είπε στο αυτί της Βαλαβάνη ο Ντάνος και δεν το άκουσε κανείς; Δεν φαντάζεστε τα λόγια στην συμπαίκτριά του

Μένει να φανεί προσεχώς αν η ΤΣΣΚΑ θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, ασκώντας... πρέσινγκ στον Εξάστερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρώσοι προσφέρουν 3.6 εκατ ευρώ συνολικά για δύο χρόνια στον 27χρονο άσο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την οψιόν για ανανέωση του συμβολαίου του έναντι περίπου 1 εκατ. και ουσιαστικά αν δεν συναινέσει ο ίδιος, κινδυνεύει να χάσει τον Σίνγκλετον μόνο αν βρει ομάδα στο NBA ως τις 20 Ιουλίου (κάτι που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share