Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόμβα: Φεύγει ο Γκιστ από τον Παναθηναϊκό; Αναλυτικό ρεπορτάζ!

26 Ιουνίου 2017 11:23
Βόμβα: Φεύγει ο Γκιστ από τον Παναθηναϊκό; Αναλυτικό ρεπορτάζ!

Οι “πράσινοι” έκλεισαν με επιτυχία την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κένι Γκάμπριελ και μετά το “ναι” του Αμερικανού και την ανακοίνωση που θα γίνει, ακολουθούν οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχουν προτεραιότητα.

Ανάμεσα σε αυτές όμως δεν βρίσκεται αρκετά ψηλά ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο, αφού το προηγούμενο με τους νταμπλούχους εξέπνευσε και ακόμα παραμένει αμφίβολο αν θα συνεχίσει και για έκτη σεζόν στο ΟΑΚΑ, ώστε να συνεχίσει το σερί του ως ο μακροβιότερος ξένος της ομάδας, μετά την εποχή του Μάικ Μπατίστ.

Οι νταμπλούχοι ακόμα δεν έχουν καλέσει την πλευρά του Αμερικανού φόργουορντ ώστε να συζητήσουν για μια νέα συνεργασία και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό οφείλεται στο ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα πράξουν με την περίπτωση Γκιστ, ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να παραμείνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Η Σίσσυ Φειδά φόρεσε το πιο... αποκαλυπτικό μπικίνι και έκλεψε την παράσταση! Πόσο κοστίζει;

Μια περίπτωση που φαίνεται ότι θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη που θα έχουν οι υπόλοιπες εκκρεμείς υποθέσεις, είτε ανανεώσεων, είτε μεταγραφών!

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν τι θα γίνει με τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος προορίζεται για τον παίκτη που θα καλύψει εξίσου τις θέσεις “4” και “5”, όπως έπραξε άλλωστε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, όσο ο Γκιστ ήταν στα “πιτς” λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Σίνγκλετον έχει ως τις 20 Ιουλίου οψιόν ώστε να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ με προορισμό το ΝΒΑ, με την πλευρά του παίκτη να έχει διαμηνύσει πως θα το κάνει εφόσον βρει κάτι πολύ ικανοποιητικό στον “μαγικό κόσμο”.
Πέραν αυτού, πλέον είναι “κλειδωμένη” η παραμονή του Γκάμπριελ, που είχε κληθεί να καλύψει το κενό του Γκιστ όσο έλειπε, ενώ επιθυμία του Πασκουάλ είναι να αποκτηθεί επιπλέον ένα αθλητικό, αλλά πιο “καθαρό” πεντάρι σε σχέση με τον Γκιστ, ώστε να πλαισιώσει τον Γιάννη Μπουρούση στους “πύργους” της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο έπος Παππά για την σύντροφό του: "Παντού σε έχω πάει μωρή ρουφιάνα"! (photo)

Επί της ουσίας, ο Αμερικανός που ήρθε στο ΟΑΚΑ τον Δεκέμβριο του 2012 κι έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον “αέρα”, χωρίς να είναι βέβαιη μήτε η παραμονή του, μήτε όμως και η αποχώρησή του, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τις κινήσεις που προηγούνται στην “πράσινη” ατζέντα.

Πηγή: eurohoops.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share