Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η αθλήτρια που έγινε διάσημη από το λουλούδι που φορούσε στο κεφάλι τρέχει σε στίβο σε... προχωρημένη εγκυμοσύνη! (Photos)

24 Ιουνίου 2017 17:22
Η αθλήτρια που έγινε διάσημη από το λουλούδι που φορούσε στο κεφάλι τρέχει σε στίβο σε... προχωρημένη εγκυμοσύνη! (Photos)

Κάθε φορά που βγαίνει να αγωνιστεί θέλει να ξεχωρίζει και φαίνεται από τις επιλογές που κάνει.

Η 31χρονη Αμερικανίδα δρομέας μετείχε στο πρωτάθλημα στίβου των ΗΠΑ, ενώ είναι πέντε μηνών έγκυος. Και μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που κάνει κάτι τέτοιο! Την Παρασκευή, η Αλίσια Μοντάνο τερμάτισε έβδομη στην προκριματική σειρά της στα 800 μ. σε 2.21.30. Μπορεί να μην πέρασε στον ημιτελικό, αλλά ήταν σίγουρα η πρωταγωνίστρια του αγωνίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι Έλληνες που δεν έχουν τελειώσει το... σχολείο!

Η αθλήτρια περιμένει το δεύτερο παιδί της, καθώς έχει μία κόρη τριών ετών, την Λίνεα, η οποία έχει ήδη... τρέξει- κατά κάποιο τρόπο- στο πρωτάθλημα στίβου των ΗΠΑ. Οταν ήταν οχτώ μηνών έγκυος σε εκείνη, το 2014, η Μοντάνο επίσης είχε μετάσχει στη διοργάνωση!

Στόχος της, τότε αλλά και τώρα, δεν ήταν η διάκριση όπως εξήγησε, αλλά να αποτελέσει έμπνευση στις γυναίκες που δυσκολεύονται με τις αλλαγές στη ζωή τους, είτε επειδή είναι έγκυες, είτε για άλλους λόγους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share