Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλοι εκεί: Οι λεπτομέρειες για την φιέστα του Παναθηναϊκού!

12 Ιουνίου 2017 16:01
Όλοι εκεί: Οι λεπτομέρειες για την φιέστα του Παναθηναϊκού!

Λεπτομέρειες κυρίως για την προσέλευση του κοινού στο ΟΑΚΑ για την αποψινή φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος έδωσε στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως έγινε γνωστό, οι φίλαθλοι θα προσέλθουν στο ΟΑΚΑ με μηδενικά εισιτήρια (δωρεάν), προκειμένου να μην υπάρξουν υπεράριθμοι θεατές στις κερκίδες, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα διαρκείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, Καίτη Παπανίκα!

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει πως σήμερα, Δευτέρα 12/6, στις 21.00 θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του 36ου Πρωταθλήματος στην ιστορία της αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2016-2017.

Μετά τα χθεσινοβραδινά προεόρτια και την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ, απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί η επίσημη φιέστα και η απονομή των δύο τροπαίων.

Σας καλούμε στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το Double με την είσοδο να είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Για λόγους ασφαλείας και δικής σας προστασίας και για να μην υπάρξουν υπεράριθμοι στις εξέδρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διαθέτει εισιτήρια με μηδενικό κόστος, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 12/6 12.00 με 18.00).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Έρχεται μεγάλη ανατροπή με διπλή αποχώρηση από το παιχνίδι! (video)

Ηλεκτρονικά μέσω του paobc.gr και viva.gr

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν από τις 18.30 μέχρι 20 λεπτά και την έναρξη της γιορτής. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν εκδώσει ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθευτούν το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά και για την αποψινή φιέστα.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share