Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάρτι στα αποδυτήρια για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (video)

11 Ιουνίου 2017 23:42
Πάρτι στα αποδυτήρια για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (video)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε για τα αποδυτήρια μόλις έγινε η διακοπή στο ΣΕΦ και άρχισαν το... πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο συνεχίστηκε και επίσημα μετά το φινάλε του επεισοδιακού τελικού!

Ο Παναθηναϊκός ήταν το αφεντικό σε όλο το Game 5 των τελικών της Basket League, μέχρι και την διακοπή στο ΣΕΦ, όταν και ήταν μπροστά στο σκορ με 49-66. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να φεύγουν πολλά πράγματα στον πάγκο του «τριφυλλιού» με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχωριστή μέχρι και σ' αυτό! Ο "πρωτότυπος" τρόπος που πέταξε την ανθοδέσμη η Δούκισσα Νομικού! (video)

Εκεί έστισαν το δικό τους... πάρτι, για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια. Τ hi-5 έδιναν και έπαιρναν, τα χαμόγελα ήταν έκδηλα, με τον Γιάννη Μπουρούση να κάνει... λούτσα όλους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι επίσης πανηγύριζαν με μπουκαλάκια νερό στο χέρι. Το πάρτι συνεχίστηκε σε μεγαλύτερη ένταση με την λήξη που σφράγισε και τον τίτλο. Τα επετειακά μπλουζάκια φορέθηκαν, οι σαμπάνιες άνοιξαν και οι πανηγυρισμοί κράτησαν για πολλοί ώρα. Πρωταγωνιστές οι παίκτες, ο Πασκουάλ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share