Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Βόμβα μεγατόνων" στην Euroleague πυροδοτεί ο Παναθηναϊκός!

6 Ιουνίου 2017 11:48

Ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί το καλοκαίρι για έναν παίκτη ηγέτη στα γκαρντ και στους «πράσινους» αρέσει ο Κιθ Λάνγκφορντ, έχοντας κάνει διερευνητική κρούση για τον Αμερικανό μπόμπερ της Ούνιξ.

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στη μάχη του πρωταθλήματος και στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» βρίσκονται πίσω στη σειρά με 2-1 και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση αρχής γενομένης από το Game 4 της Πέμπτης (8/6) στο ΟΑΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: Αυτά είναι τα θέματα που "έπεσαν" στην Νεοελληνική γλώσσα!

Πάντως οι πρώτες σκέψεις για την ενίσχυση της νέας σεζόν έχουν ήδη γίνει και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο πρώτος σκόρερ της Εuroleague με 21.7 πόντους σε 28 ματς, Κιθ Λάνγκφορντ, ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν έναν παίκτη ηγέτη τύπου Λάνγκφορντ και έχουν κάνει μία διερευνητική κρούση για τον Αμερικανό μπόμπερ της Ούνιξ. Οι Ρώσοι έχουν μείνει εκτός Εuroleague και δεν αντέχουν το συμβόλαιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο που έχει ο Λάνγκφορντ, ενώ και ο παίκτης νιώθει πως μετά από τρία χρόνια στο Καζάν θέλει μία αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Τεράστια ανατροπή στην 24ωρη ψηφοφορία! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι στην πρώτη θέση

Μάλιστα ατζέντης του 33χρονου γκαρντ είναι ο Νίκος Λώτσος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός ύστερα από πέντε χρόνια βρίσκεται και πάλι σε επίπεδο συνεννόησης και πιθανής συνεργασίας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Αμερικανού, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» για τον Λάγκφορντ όπως η Μπαρτσελόνα που θέλει να επιστρέψει δυναμικά μετά την απογοητευτική φετινής της σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share