Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάκιστο νέο για τους φίλους του ΟΣΦΠ: Αυτή η ανατροπή δεδομένων αλλάζει τα πάντα στον αποψινό τελικό με τον ΠΑΟ!

1 Ιουνίου 2017 20:16
Κάκιστο νέο για τους φίλους του ΟΣΦΠ: Αυτή η ανατροπή δεδομένων αλλάζει τα πάντα στον αποψινό τελικό με τον ΠΑΟ!

Δεν ξεπέρασε την… ίωση ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο κάπτεν του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε τον υψηλό πυρετό και την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ώρες και έτσι δεν θα πάει στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, που ξεκινάει σε λίγα λεπτά, στις 21.00!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραλαμβάνει τη σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο του πατέρα του! (Photos)

Ο «V-Span» δεν πήγε καν στο ΣΕΦ την Τετάρτη (31/5), λόγω της ασθένειάς του, για την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ενόψει του ντέρμπι και έτσι η συμμετοχή του θα αποφασιζόταν την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν παρουσίασε μεγάλη βελτίωση ούτε το πρωί της Πέμπτης (1/6), με αποτέλεσμα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να τον αποκλείσει από την αποστολή.



Μάλιστα, ο 34χρονος γκαρντ, λόγω του ότι η κατάσταση του δεν παρουσίασε τη βελτίωση που επιθυμούσαν οι γιατροί μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο για να λάβει πιο ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ώστε ο οργανισμός του να δυναμώσει και να είναι σε θέση να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της Κυριακής (04/06) στο ΣΕΦ. Αφού έλαβε την κατάλληλη θεραπεία πήρε εξιτήριο για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει σπίτι του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share