Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παίζουν μεγάλη μπάλα: Oι 10 πιο "καυτές" Ελληνίδες αθλήτριες που θα "σκοράρουν" στην καρδιά σας!

1 Ιουνίου 2017 13:45
Παίζουν μεγάλη μπάλα: Oι 10 πιο

Είπαμε να συνδυάσουμε δύο πράγματα που μας αρέσουν. Τον αθλητισμό και τις ωραίες γυναίκες. Αποτέλεσμα; Μια 10άδα απίστευτα σέξι κορίτσια. Δοκίμασε αν αντέχεις και φυσικά δώσε την ψήφο σου.

Είναι όμορφες, είναι σέξι, είναι κορυφαίες στο άθλημα που κάνουν και πιστέψτε μας, μπορούν να γίνουν εύκολα αφίσα σε κάθε ανδρικό δωμάτιο.

Σίγουρα μαγνητίζουν τα βλέμματα, μέσα και έξω από τα γήπεδα, σίγουρα θα ήθελες να είναι φίλες σου – ή όχι τόσο φίλες σου – και φυσικά αποτελούν ένα καλό λόγο να ξεχάσεις για λίγο τη μπάλα και να ασχοληθείς με τα αθλήματα τους.

Αυτοί είναι 10 λόγοι να ξεχάσεις για λίγο το ποδόσφαιρο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρησή του! (photo)

Βάσω Βουγιούκα – Ξιφασκία –

Το κορίτσι αυτό ξέρει να καρφώνει με το ξίφος της, αλλά οι άντρες... καρφώνονται γιατί δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της.



Κατερίνα Γιώτα – Βόλεϊ –

Η 26χρονη διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού, είναι ο λόγος να πας και λίγο σε κανένα παιχνίδι βόλεϊ βρε αδερφέ. Ξανθιά και απίστευτα σέξι σε κάνει φανατικό... του αθλήματος.

Μαριάνα Καλέργη – Μάι Τάι –

Λοιπόν, ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν θέλουμε να τσαντίσουμε τη Μαριάνα Καλλέργη. Εμείς είμαστε πιστοί θαυμαστές της και φυσικά λατρεύουμε το σέξι instagram της.


Αθηνά Ευμορφιάδη – Κικ Μπόξινγκ –

Έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο σέξι Ελληνίδα αθλήτρια» - αυτό θα το αποφασίσεις εσύ στο poll παρακάτω - και η αλήθεια είναι πως άνετα διεκδικεί τον τίτλο.

Στα 26 της έχει τον τρόπο να κερδίζει τα βλέμματα και το μόνο που οφείλεις είναι να μην την νευριάσεις. Γιατί πριν ασχοληθεί με το κικ μπόξινγκ έκανε καράτε.



Εύα Κατωπόδη – Μπάσκετ –

Η Εύα Κατωπόδη είναι το «10» το καλό του ΠΑΟΚ και για να την απολαύσεις πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα αποτέλεσε ακόμα ένα λόγο να διχαστούν οι οπαδοί του Άρη το 2013 όταν έβγαλε τα κιτρινόμαυρα για να φορέσει τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής πριν καλά καλά βγει το trailer του επεισοδίου! (video)



Ζωή Δημητράκου – Μπάσκετ –

Εκτός από κουκλάρα είναι και μεγάλη παιχτούρα. Γιατί η Ζωή Δημητράκου εκτός από τους άντρες θα τρελαίνει πλέον και τα παρκέ του WNBA. Το σίγουρο είναι ότι η φανέλα των Washington Wizards που θα φοράει από το Μάιο θα έχει άλλη αξία γιατί θα ντύνει τη Ζωή.


Βούλα Παπαχρήστου – Στίβος –

Η Βούλα Παπαχρήστου έχει κάνει come back και μάλιστα αποτελεί ελπίδα για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Σέξι όποιος αντέξει η 27χρονη αθλήτρια του τριπλούν. Μάλιστα το όνομα της βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου.

Σεβαστή Χαρμόβα – Βόλεϊ –

Και Θεσσαλονικιά και βολεϊμπολίστρια. Συνδιασμός που «σκοτώνει». Τυχερή η συμπρωτεύουσα με τέτοια κορίτσια. Οι οπαδοί του Γαλαξία έχουν ένα καλό λόγο να βγάλουν... διαρκείας.


Δώρα Παντέλη – Μπάσκετ –

Δώρα είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα. Τέλος... Η Δώρα Παντέλη επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το σέξι κορίτσι επέστρεψε από την Αμερική που είχε πάει για σπουδές.



Άννα Καβάσιλα – Μπάσκετ –

Απόλυτο respect στον Μπράιαντ Ντάστον που χαίρεται την όμορφη Άννα. Η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι ο λόγος που αγαπήσαμε το γυναίκειο μπάσκετ.


 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share