Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικές εικόνες: Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο της τραγωδίας! (video)

10 Μαΐου 2017 14:09
Συγκλονιστικές εικόνες: Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο της τραγωδίας! (video)

Εκεί που έχασαν τη ζωή τους 71 άνθρωποι στις 28 Νοεμβρίου του 2016, στο Μεντεγίν της Κολομβίας, στο σημείο που κατέπεσε το αεροπλάνο που μετέφερε τη Σαπεκοένσε, βρέθηκαν ξανά οι τέσσερις από τους έξι επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας.

Στο λόφο, που πλέον ονομάζεται «Σαπεκοένσε», επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές Τζάκσον Φόλμαν, Άλαν Ρούσελ, Έλιο Νέτο, καθώς και ο δημοσιογράφος Ραφαέλ Ένζελ, μέσα σε φορτισμένο κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση ματ των Διασήμων που έφερε την μεγάλη ανατροπή! Τα νεύρα, η ένταση, το ξεχωριστό έπαθλο και ένας Ντάνος να "γυαλίζει" το μάτι του (videos)

Το βουνό τους υποδέχτηκε με ένα κλίμα παρόμοιο με εκείνο την ημέρα της τραγωδίας: βροχή, κρύο και ομίχλη. Ο Φόλμαν έφτασε στο σημείο υποβοηθούμενος από τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού της Κολομβίας.

«Χρειαζόμουν να έρθω μέχρι εδώ για να δω τι συνέβη… Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο που επιβίωσα, όμως ήταν ένα θαύμα από το Θεό!», είπε ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας.

Ο δημοσιογράφπς, Ράφαελ Ένζελ, είπε πως ήταν σαν να γεννήθηκε ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Τελικά, ποιος αποχωρεί; Ποιος κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας; Φοβερό παρασκήνιο! (Video)

«Έχω δύο ημερομηνίες γέννησης: 25 Αυγούστου στη Βραζιλία και 28 Νοεμβρίου, εδώ στην Κολομβία, γιατί γεννηθήκαμε ξανά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».

Επιπλέον, οι επιζώντες επισκέφθηκαν το νοσοκομείο «Σαν Βιθέντε», στο Μεντεγίν, για να ευχαριστήσουν τους γιατρούς που τους βοήθησαν. «Μία αγκαλιά τα λέει όλα», είπε ο παίκτης, επιζών, Άλαν Ρούσελ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share