Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μπρέικ» και… φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ!

2 Μαΐου 2017 07:08
«Μπρέικ» και… φουλ για τίτλο ο ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα απίστευτο θρίλερ δυόμιση, περίπου, ωρών, ο ΠΑΟΚ «άλωσε» το κλειστό του Ρέντη, επικρατώντας 3-2 σετ του Ολυμπιακού και είναι μια νίκη μακριά από το να πανηγυρίσει το three-peat!

Ο ΠΑΟΚ… νευρίασε στο πιο κρίσιμο σημείο της Volleyleague και πήρε απίθανη νίκη με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη, κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Ο «δικέφαλος του βορρά» «έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας των «ερυθρόλευκων», ενώ την Πέμπτη (4/4 - 19:00) θα διεκδικήσει στο «Παλατάκι», με τη βοήθεια του κόσμου του, το τρίτο -και μάλιστα σερί- πρωτάθλημα της ιστορίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 02 Μαΐου;

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, κατάφερε να αντιδράσει και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, όμως δεν κατάφερε και να περιορίσει τα λάθη του στο κρίσιμο πέμπτο σετ. Ως εκ τούτου, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να «απαντήσει» στο μπρέικ και να επαναφέρει τη σειρά των τελικών στον Πειραιά (αν χρειαστεί θα γίνει Κυριακή 7/5).

Αγκάμεζ και Στάροβιτς ήταν για ακόμα μια φορά οι ηγέτες της επιθετικής δραστηριότητας των δύο ομάδων. Σε πολύ καλή μέρα ήταν για τον Ολυμπιακό οι Άθος Κόστα και Τσούπκοβιτς, ενώ για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν επιθετικά οι Ντάντε και Σαφράνοβιτς, ενώ ο Γκάρας έκανε απίθανη εμφάνιση, με 57 υποδοχές και μόλις τρία λάθη!

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share