Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξύπνησε αργά και βλέπει το χάσμα του αποκλεισμού ο Ολυμπιακός!

27 Απριλίου 2017 07:35
Ξύπνησε αργά και βλέπει το χάσμα του αποκλεισμού ο Ολυμπιακός!

Έμεινε στη… μέση η δουλειά του Ολυμπιακού!

Αν και κατάφεραν στο τέλος να διορθώσουν το τραγικό πρόσωπο που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 64-60 από την Αναντολού Εφές και πλέον θέλουν μόνο τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι που ακολουθεί την Παρασκευή (28/4), προκειμένου να φέρουν πίσω τη σειρά στο ΣΕΦ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπελλο Ελλάδος: Έμεινε όρθια και πέρασε η ΑΕΚ!

Η τουρκική ομάδα έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ για περίπου τρία δεκάλεπτα, φτάνοντας ακόμη και στο +17 (51-34). Όμως, ο Σπανούλης πήγε στην τέταρτη περίοδο να σπρώξει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε μία επική ανατροπή, φέρνοντας μόνος του το ματς στον πόντο (61-60). Αλλά, τρεις βολές από Ερτέλ και Χάνεϊκατ και ένα άστοχο τρίποντο του αρχηγού στο ενδιάμεσο, κόστισαν την ήττα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο «V-Span» τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους, 7 ασίστ, αλλά και 8 λάθη, με τους Πρίντεζη, Γκριν και Μάντζαρη να είχαν από 8 πόντους ο καθένας. Από την ομάδα του Περάσοβιτς, κορυφαίος –και έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στη ρακέτα- ήταν ο Ντάνστον με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Ερτέλ να είχε 13 και τον Μπράουν άλλους 12 πόντους.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share