Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκινάει το ταξίδι του Θρύλου για την Πόλη του!

19 Απριλίου 2017 10:50
Ξεκινάει το ταξίδι του Θρύλου για την Πόλη του!

Το πρώτο και πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) βήμα προς το Final Four καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός απόψε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ (21:00 Novasports 2) την Αναντολού Εφές με στόχο να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα έδρας που με τόσο κόπο κατέκτησαν στη μαραθώνια κανονική περίοδο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι, που είναι πολύ δύσκολο να προλάβει κάποιο ματς της σειράς. Ποντάρει, ωστόσο, στην εμπειρία και τη σκληράδα της ομάδας του απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο Δημοσθένης Βεργής!

Ο έλεγχος των ριμπάουντ (απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας σε επιθετικά ριμπάουντ) και συνεπώς του ρυθμού, που βολεύει τον Ολυμπιακό να είναι «κλειστός» και με πολύ σετ παιχνίδι, αποτελεί ένα από τα μεγάλα κλειδιά όχι απλώς της αναμέτρησης, αλλά της σειράς. Η Εφές, που διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης προτιμά σαφώς τις περισσότερες κατοχές και το τρέξιμο από τον αντίπαλό της, που έχει τη δεύτερη κορυφαία άμυνα στην Ευρωλίγκα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθούν με στόχο το break.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share