Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές καταστάσεις: Σοκάρει το πόρισμα της Αστυνομίας από το "Γ.Καραϊσκάκης"!

14 Απριλίου 2017 14:50
Τραγικές καταστάσεις: Σοκάρει το πόρισμα της Αστυνομίας από το

«Καίει» τον Ολυμπιακό η θέση της Αστυνομίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρώτο συμβάν έγινε στις 21:30 χθες το βράδυ. Αφού οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, περίπου 10 άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς τα εκεί! Τότε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επενέβη μία διμοιρία των ΜΑΤ και προσωρινά κατάφερε να περιορίσει την ένταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγεψε τους πάντες: Ο Επιτάφιος σε εκκλησία της Αργολίδας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! (photos)

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, υπήρξε «ντου» από άλλα 30 άτομα και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το ξύλο που έπεσε είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών!

Παράλληλα, από την ΕΛΑΣ τονίζουν πως στις 21:55 υπήρξε νέο «κρούσμα» επεισοδίων! Άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της Αστυνομίας, έξω από τα VIP, πετώντας κοντάρια, φωτοβολίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ανατριχιαστικό το τρέιλερ της Τρίτης! Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση! Συγκλονισμένος ο Τανιμανίδης! (video)

Όπως είναι φυσικό, ακολούθησε «μάχη», με τα ΜΑΤ να απαντούν και να φτάνουν σε πέντε συλλήψεις. Όλοι τους Έλληνες ηλικίας 20, 19, 22, 27 και ένας ανήλικος ετών 17! Όλοι τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε έναν εξ αυτών βρέθηκε πάνω του ποσότητα μαριχουάνας.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές, δεδομένου πως η θέση της Αστυνομίας θα καταγραφεί και επισήμως, ενώ επιβαρυντικά είναι και το φύλλο αγώνα του Παπαπέτρου και η έκθεση του παρατηρητή.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share