Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό οι Μέστο-Χουχούμης!

11 Απριλίου 2017 09:28
Στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό οι Μέστο-Χουχούμης!

Παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν οι Τζιαντομένικο Μέστο και Διαμαντής Χουχούμης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Ο Έλληνας μπακ δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση εδώ και καιρό και ενώ το νυν τεχνικό τιμ έχει προσπαθήσει να τον βοηθήσει τόσο στο τακτικό όσο και στο τακτικό κομμάτι και δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που πήρε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα: Ο Τσίπρας βάζει τέλος στο Survivor!

Όπως αυτή στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου γενικότερα δεν είχε καλή παρουσία και στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων έκανε «δώρο» την μπάλα μέσα στην περιοχή. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» και μάλλον δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλάμα: Λαμπάδες Survivor για μια ξεχωριστή... Ανάσταση! (photos)

Κάπως έτσι έχει η κατάσταση και τον έτερο πλάγιο μπακ που χρησιμοποίησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά», τον Τζιαντομένικο Μέστο που είναι επίσης σε κακή κατάσταση και δεν φαίνεται να είναι περίπτωση με προοπτικές, αφού πλέον είναι 35 χρονών.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share