Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο!

10 Απριλίου 2017 11:55
Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο!

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν... Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ προς τον Μάνταλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας κάνει πλάκα ο Πάνος: Δεν φαντάζεστε με ποια ακόμα καλλονή εθεάθη ο μάνατζερ ράγκμπι στον Άγιο Δομίνικο!

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ενδεχομένως να θέσει τον Αργεντινό «εκτός πλάνων» του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι Κυπέλλου του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό θα παίξει ρόλο πότε θα κληθεί σε απολογία ο Αργεντινός από την Σούπερ Λίγκα και πότε θα του επιβληθεί η τιμωρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Ανάδρομος Ερμής για τον μήνα Απρίλιο! Αυτό είναι το ζώδιο που θα επηρεαστεί περισσότερο απ’όλα…

Εάν η Λίγκα καλέσει σήμερα τον Λέτο ή έστω αύριο τότε είναι πολύ πιθανό να απουσιάζει στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αντιθέτως, εάν η κλήση του Αργεντινού γίνει την Πέμπτη τότε θα αγωνιστεί κανονικά.

Η τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί στον Σεμπαστιάν Λέτο είναι η απουσία δύο αγωνιστικών βάσει των όσων ορίζει ο κανονισμός.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share