Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ: Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή!

7 Απριλίου 2017 12:18
Αντίστροφη μέτρηση για το γήπεδο της ΑΕΚ: Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή!

Στην τελική ευθεία -χωρίς κανένα εμπόδιο πλέον να το καθυστερεί- μπαίνει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Όπως είχε προαναγγελθεί, η νομοθετική ρύθμιση μέσω της οποίας παρακάμπτεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι σκιές διαλύονται: Η σοκαριστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και θα ερευνήσει σήμερα η Αγγελική Νικολούλη!

Η σχετική τροπολογία (που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες και υπογράφεται από πέντε υπουργούς) κατατέθηκε στο κοινοβούλιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Μέσω αυτής λοιπόν, τίθεται στο περιθώριο ο Άρης Βασιλόπουλος, καθώς αφαιρείται από τους δήμους η αρμοδιότητα έγκρισης υψομέτρων για αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 15.000 θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορίτσια θα ξετρελαθείτε: 34 σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Εξίσου σημαντικό, ωστόσο, για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι θα τεθεί άμεσα προς ψήφιση, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί πριν το Πάσχα ή στη χειρότερη περίπτωση την πρώτη εβδομάδα μετά απ' αυτό.

Κάτι που σημαίνει ότι (συνεκτιμώντας και το 10ήμερο που χρειάζεται για δημοσιευθεί στο ΦΕΚ) το αργότερο στις αρχές Απρίλη θα είναι όλα έτοιμα, ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν έπειτα τα έργα για την «Αγιά-Σοφιά».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share