Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Τζέιμς Γκιστ!

6 Απριλίου 2017 16:06
Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Τζέιμς Γκιστ!

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του Τζέιμς Γκιστ για το σχόλιο που έκανε στον λογαριασμό του Νίκου Παππά στο Instagram, κατόπιν της σχετικής καταγγελίας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με αυστηρή έγγραφη επίπληξη τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Τζέιμς Γκιστ για το υβριστικό σχόλιο που είχε κάνει στο προφίλ του Νίκου Παππά στο Instagram, λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγγείλει το συμβάν, με τον Αθλητικό Δικαστή να αποφαίνεται για το γεγονός περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, όχι όμως με αυτό στο οποίο στόχευαν οι "ερυθρόλευκοι", ήτοι με τιμωρία απουσίας από την αγωνιστική δράση για κάποιες αγωνιστικές.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίπος στην κοιλιά: 3 στρατηγικές για να απαλλαγείς μια για πάντα!



Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Επιβάλλεται στον κ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ (James Clough Gist III), καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 16-03-2017 δήλωση -ανάρτηση του, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για την ανάκληση αυτής με δημόσια δήλωση του, εντός 10 ημερών από την δημοσιευση της παρούσας απόφασης και

2) απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω δήλωση ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του αθλητή της κ. ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ (James Clough Gist III) .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδαμε την πρεμιέρα του νέου Prison Break και σας... αποκαλύπτουμε!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share