Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κίνδυνος τιμωρίας για Λέτο-Μάνταλο!

4 Απριλίου 2017 10:34
Κίνδυνος τιμωρίας για Λέτο-Μάνταλο!

Συνέπειες είναι πιθανό να έχουν ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο Πέτρος Μάνταλος, για όσα έγιναν μεταξύ τους στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η κάμερα, «συνέλαβε» τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να φτύνει τον αντίπαλο του, κάτι που μπορεί να του κοστίσει τιμωρία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ για ελληνικό σχολείο που βρίσκεται εκδρομή στην Αγία Πετρούπολη!

Σύμφωνα με την «Goal», ο παίκτης κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για «έργω εξύβριση», αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη με βάση το βίντεο.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο Λέτο θα κληθεί σε απολογία Πέμπτη ή Παρασκευή και θα κινδυνεύει να χάσει τα δύο ματς με ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πάντως ο Λέτο, αναμένεται να τιμωρηθεί και από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αφού Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τέτοια φαινόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ.: Κρυμμένος μέσα σε ντουλάπα για 14 ώρες ο τέταρτης δράστης, κατάφερε και δραπέτευσε!

Όσο για τον Μάνταλο, είναι επίσης ανοιχτό να κληθεί σε απολογία για χτύπημα εκτός φάσης, κάτι που εφόσον συμβεί μπορεί να του επιφέρει τιμωρία έως και τέσσερις (3+1) αγωνιστικές.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share