Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντροπή: Έφτυσε τον Μάνταλο ο Λέτο!

3 Απριλίου 2017 11:22
Ντροπή: Έφτυσε τον Μάνταλο ο Λέτο!

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια προχώρησε ο Σεμπάστιαν Λέτο, αμέσως μετά το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μια ενέργεια, που ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Αποχώρησε παίκτης από το Survivor και επέστρεψε μετά το τροχαίο! Ξαναγυρίστηκε το επεισόδιο (video)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μπήκε στο 68ο λεπτό και πρόλαβε να ανοίξει βεντέτα με τον Πέτρο Μάνταλο. Μια βεντέτα που κορυφώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ από τον Μπεργκ, όταν ο Αργεντινός αντί να τρέξει προς τον συμπαίκτη του, έκανε μια στάση για να φτύσει τον Μάνταλο στο πρόσωπο!

Η αντίδραση του δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, ενώ ο Έλληνας διεθνής έκανε μια κίνηση προς το μέρος του, όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά δεν έδωσε συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό γέλιο: Ποιοι ήρωες από τους «Δυο Ξένους» και το «Κων/νου & Ελένης» θα ήταν οι παίκτες του Survivor; (photos)

Έτσι, ο Λέτο, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το 79ο λεπτό, γλίτωσε την αποβολή, που θα του στοίχιζε τη συμμετοχή του τουλάχιστον στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (6/4) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.


via GIPHY

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share