Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ!

1 Απριλίου 2017 11:42
Βόμβα: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ!

Ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνε με πληροφορίες του Eurohoops, o Παναγιώτης Γιαννάκης επιστρέφει στην αγαπημένη του εθνική ομάδα και θα αναλάβει το τιμόνι της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων για τα επόμενα τρία χρόνια! Η διοίκηση της ΕΟΚ αμφιταλαντεύτηκε, εξέτασε με προσοχή όλες τις εναλλακτικές και κατέληξε στον “Δράκο” που έχει γευτεί τεράστιες επιτυχίες και μεγάλες χαρές με την εθνική ομάδα!

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2005 και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος που διατηρούσε επιφυλάξεις όλο αυτό τον καιρό, αποφάσισε να εμπιστευτεί ξανά τον Παναγιώτη Γιαννάκη και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο: Νεκρά δύο παιδιά στην άσφαλτο!

Ο Γιαννάκης μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τους συνεργάτες που θα επιλέξει για τον πάγκο της ομάδας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και την συνέντευξη Τύπου.

Η εθνική έψαχνε ένα προπονητή ικανό να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ που παράλληλα να μπορεί να “χτίσει” εκ βάθρων την ομάδα και να δημιουργήσει ένα νέο κορμό με μίξη νέων και πιο έμπειρων παικτών, που θα πάνε την εθνική μας ομάδα ξανά εκεί που της αξίζει τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια του Σαββάτου 01/04/2017 by MagicF’Ariel!

Το γεγονός ότι στη διάρκεια της επόμενης σεζόν υπάρχουν προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, δημιουργούσε την ανάγκη για ένα προπονητή που δεν θα έχει υποχρεώσεις σε σύλλογο και θα διαθέτει την πολυτέλεια να είναι 100% αφοσιωμένος στην επίσημη αγαπημένη… 365 μέρες το χρόνο.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2018 δεν υπάρχει μεγάλη διοργάνωση. Έτσι, ο “Δράκος” θα έχει την ευχέρεια να δουλέψει με τους παίκτες που θα επιλέξει για τον όμιλο της εθνικής μας στο Ελνσίνκι, με στόχο την πρόκριση στους “8” και το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για τα νοκ – άουτ παιχνίδια και έπειτα θα έχει άφθονο χρόνο στην διάθεσή του, για να δημιουργήσει την ομάδα και να την προετοιμάσει με τον τρόπο που εκείνος οραματίζεται για το μέλλον!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο - βόμβα στο Survivor: Στα "πράσα" με παίκτρια από τους "Διασήμους" ο Πάνος! Με ποια έχει συνάψει σχέση;

Ο Γιαννάκης έχει αποδείξει πως μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες, είναι αφοσιωμένος σε αυτή την ομάδα και πιστεύει πως με άξονα τον Γιαννη Αντετοκούνμπο – τον οποίο συνάντησε πρόσφατα στη Νέα Ορλεάνη – και με σωστή διαχείριση των πολλών Ελλήνων ταλαντούχων παικτών, μπορεί σε βάθος χρόνου να φτιάξει ξανά μια εθνική που θα συγκινήσει τους Έλληνες και θα τους κάνει περήφανους!

Πηγή: eurohoops.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share