Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

24 Μαρτίου 2017 07:58
Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας!

Το πολύ πιθανό σενάριο, στο ξεκίνημα της βδομάδας, να έχουμε ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, απομακρύνεται, μετά τα αποτελέσματα της 27ης και 28ης αγωνιστικής.

Η τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια, σε συνδυασμό με τη νέα ήττα της Φενέρ στον τουρκικό «εμφύλιο» με την Εφές, φέρνει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προ… της τετράδας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο "καυτή" ξανθιά του Deal κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και μάγεψε το ανδρικό κοινό! (video)

Αν, λοιπόν, το «τριφύλλι» καταφέρει, τελικά, να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, τότε, προφανώς και δεν θα βρει απέναντί του τον -σίγουρα 3ο αυτήν τη στιγμή- Ολυμπιακό.

Και πάλι, ωστόσο, το να ανταμώσουν «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» στα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο, μιας και στον Εξάστερο αρκεί μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ (εντός) και Μακάμπι (εκτός), προκειμένου να εξασφαλίσει την 5η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Με ποιον πίνει καφέ η... πρώην κυρία Κυριακού! (Photo)

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αβαντάζ έδρας, είναι απλά τα πράγματα: Ο Παναθηναϊκός είναι τώρα ισόβαθμος, στην 4η θέση, με τη Φενέρμπαχτσε, με τους Τούρκους, όμως, να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 17-11 και από πίσω… παραμονεύουν Μπασκόνια και Εφές με 16-12. Άρα, με 2/2 του «τριφυλλιού» και μία ή καμία νίκη της Φενέρμπαχτσε στις αναμετρήσεις της με Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εντός), ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα στην τετράδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου;

Σημείωση: Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ταξιδέψει για την ισπανική πρωτεύουσα την άλλη βδομάδα, σίγουρα χωρίς Σλούκα και λογικά, δίχως και τον Ντατόμε…

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share