Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Τι συνέβη για πρώτη φορά αυτή το Σαββατοκύριακο που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

27 Σεπτεμβρίου 2016
Απίστευτο: Τι συνέβη για πρώτη φορά αυτή το Σαββατοκύριακο που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Γράφτηκε ιστορία στην πέμπτη αγωνιστική της Super League. Κι αυτό γιατί ποτέ ξανά στο παρελθόν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είχαν μείνει όλοι τους μαζί χωρίς γκολ στα (τέσσερα ξεχωριστά) παιχνίδια τους.

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο φορές που οι Big Four είχαν μείνει «άσφαιροι», ωστόσο στις περιπτώσεις αυτές υπήρχε μεταξύ τους ματς. Ήταν στη 12η αγωνιστική της περιόδου 1975/76, όταν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και το Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός είχαν μείνει στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό να χάνει 2-0 από τον Εθνικό εκτός έδρας, ενώ στην 27η αγωνιστική της σεζόν 2012/13 είχαμε επίσης δύο 0-0, Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να χάνει στην έδρα του από τον Πλατανιά (0-1).

Η τελευταία φορά, δε, που ΚΑΙ οι τέσσερις είχαν γκελάρει χωρίς μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν στην 29η αγωνιστική της περιόδου 2006/07, όταν υπήρχαν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΚ-Ξάνθη 0-0, Αιγάλεω-Ολυμπιακός 1-1, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-1 και Λάρισα-Παναθηναϊκός 1-1.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ένας σύγχρονος «Ροβινσώνας Κρούσος» δαμάζει τη φύση στο νησάκι Χρυσή της Κρήτης (βίντεο)

Πόσο νερό πρέπει να πίνουμε ανάλογα με το βάρος μας;

Βρέθηκε νερό στην Ευρώπη του Δία - Πιθανότητες να υπάρχει ζωή στον δορυφόρο του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος

Τα καλύτερα της ημέρας:

Μήπως είστε πλούσιοι και δεν το ξέρετε; Δείτε πόσο πωλείται το 100δραχμο

Πρεμιέρα για τον "τροχό της τύχης": Το εκθαμβωτικό φόρεμα της Τζούλια Νόβα που έκλεψε τις εντυπώσεις! (video)

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του debate! Ποιο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την προεδρία στις ΗΠΑ μετά τη νυχτερινή αναμέτρηση; (photos+videos)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share