Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξύπνησε ο Ατρόμητος, παραμένει σε... κώμα ο Αστέρας!

25 Σεπτεμβρίου 2016
Ξύπνησε ο Ατρόμητος, παραμένει σε... κώμα ο Αστέρας!

Επιτέλους, άσπρη μέρα για τον Ατρόμητο. Στο πρώτο ματς χωρίς τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο και υπηρεσιακό τον Γιώργο Κορακάκη, οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη φέτος στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 1-0 στην έδρα τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι ήρθε έπειτα από υπέροχο σουτ του Χαβιέ Ούμπιντες στο 42ο λεπτό. Απ’ το 76’ έμειναν με παίκτη λιγότερο οι Αρκάδες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ιγκλέσιας), που παρέμειναν χωρίς βαθμό έπειτα από τρία ματς.

Το ματς:

Προσεκτικό μεν, αλλά πιο ζωηρό ήταν το ξεκίνημα του Ατρόμητου στο ματς. Έχοντας μεγαλύτερη αμεσότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι τους οι Περιστεριώτες κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα και πλησίαζαν πιο εύκολα την αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά. Απ’ την πλευρά του, ο Αστέρας δεν μπορούσε να βρει ηρεμία στο παιχνίδι του, την στιγμή που οι παίκτες του έχαναν όλες τις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.



Σταδιακά, η ομάδα του Μάκη Χάβου ανέβασε τις γραμμές της κι άρχισε να πατάει καλύτερα. Με ιδιαίτερα δραστήριους τους Μάσα, Κουρμπέλη και Φαρίνια, οι Αρκάδες πέρασαν για πρώτη φορά με προϋποθέσεις το κέντρο κι άρχισαν να «βγάζουν» τελικές προσπάθειες. Σε ένα σημείο όπου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να είναι το αφεντικό και είδαν τον Γκορμπούνοφ να τους στερεί με εκπληκτική επέμβαση το γκολ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετά από αρκετή ώρα οι παίκτες του Κορακάκη κυκλοφόρησαν άψογα την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Ούμπιντες κι αυτός με εντυπωσιακό σουτ «έγραψε» το 1-0 λίγο πριν οι ομάδες μπουν στα αποδυτήρια (1-0, 42’).

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Αστέρα στο δεύτερο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μάσα και Ιωαννίδη για να απαντήσουν. Η αντίδραση του Κορακάκη ήταν άμεση, αφού πέρασε τον Μπάχα στο παιχνίδι και έσπασε τον ρυθμό των Αρκάδων. Σταδιακά, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανεβάσει τις γραμμές του και με τον Χαβιέ Ούμπιντες να… χορεύει κρατούσε απασχολημένους τους αμυντικούς των Αρκάδων.



Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι Περιστεριώτες έδειχναν ολοένα και πιο άνετοι με το 1-0 στην τσέπη και με εξαίρεση μια στιγμή αδράνειας στο 71’ την οποία δεν πλήρωσαν χάρη στον Λαζαρίδη δεν έδωσαν δικαιώματα. Ο στόχος της νίκης άρχισε να δείχνει ακόμη πιο εφικτός έπειτα και από την αποβολή του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76ο λεπτό. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο Περιστέρι, αφού ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου και ο Ατρόμητος δεν είχε λόγο να ρισκάρει.

Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης - Κεϊτά, Ούμπιντες – Βασιλείου (52’ Μπάχα), Τόνσο, Στόιτσεφ - Λε Ταλέκ (65’ Παπαδόπουλος)

Στον πάγκο: Μπίτολο, Παπαδόπουλος, Κοντοές, Ντιγκινί, Λημνιός

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι - Ίγκορ, Σεφίλ (66’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Γιαννούλης - Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς – Καλτσάς (63’ Στανισάβλιεβιτς) , Φαρίνια, Μάσα (79’ Γκοντό) - Ιωαννίδης

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Άσεν, Μακροστέργιος, Νίκο Φερνάντες

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Πηγή: sport-fm.gr

Tα καλύτερα της ημέρας:

Ο γιατρός της πρότεινε επίμονα να «ρίξει» το μωρό της! 15 μήνες μετά, του γράφει αυτό στο Facebook… (photos+video)

Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ξεπερνά η Αντζελίνα Τζολί τον χωρισμό της

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Ρόδος: Ήπιαν δύο μόλις μπύρες! Όταν ήρθε όμως ο λογαριασμός έπαθαν... εγκεφαλικό οι δύο γυναίκες!


Δείτε ακόμη στο AthensMagazine.gr:

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες! Αναλυτική πρόγνωση για την Δευτέρα...

Ζώδια: Γιατί ένας Σκορπιός τα φτάνει όλα στα άκρα! Τι λατρεύει και τι μισεί;

Σκοτώθηκε σε φρικτό ατύχημα γνωστός αθλητής!

Παίρνει ένα πιρούνι και μια κορδέλα και αυτό που φτιάχνει είναι εκπληκτικό! Δείτε το βίντεο

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share