Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Να τελειώσει την δουλειά στην Δανία!

25 Αυγούστου 2016
Παναθηναϊκός: Να τελειώσει την δουλειά στην Δανία!

Με το αγωνιστικό κομμάτι να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες ημέρες λόγω του τεταμένου κλίματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπρόντμπι, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχει ως μοναδικό στόχο να σφραγίσει σήμερα (20:00, Otesport2) την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Άλλωστε, η κόντρα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με το θέμα του Μπεργκ και τα όσα ακολούθησαν, συνεχίστηκε ακόμη και την παραμονή του ματς με την UEFA κάνει συστάσεις στους Δανούς ύστερα και από τα παράπονα του «τριφυλλιού» και ενώ έχει ορίσει έξτρα παρατηρητή και security officer.

Γρίφο αποτελεί η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Αντρέα Στραματσόνι. Είναι πιθανόν να δούμε σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και πάλι. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι… ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Μολέδο, Κουτρουμπής και Ιβανόφ θα είναι οι στόπερ. Χουλτ και Μέστο θα πάρουν την αριστερή και τη δεξιά πλευρά αντίστοιχα, ενώ οι Ζέκα-Λεντέσμα θα είναι στο κέντρο. Το πρόσωπο των ημερών, ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι σίγουρα στην κορυφή και λογικά οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο θα είναι αυτοί που θα τον πλαισιώσουν.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Μπρόντμπι είναι: Τόπελ στο τέρμα, Γιούελσγκραντ αριστερά και Λάσρσον δεξιά, με τους Άλμπρεχτσεν και Χέρμανσον στο κέντρο της άμυνας. Νόργκααρντ, Φίρι, Χουλσάγκερ και Μουχτόρ στο κέντρο και οι Πούκι-Βίλτσεκ στην επίθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Σάλος με προκλητική αγγελία ξενοδόχου που σαρώνει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες! (PHOTO)

Ξεφτίλα: Τεράστιο σκάνδαλο με την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη!

Βγήκαν οι βάσεις: Δείτε ΕΔΩ σε ποια σχολή έχετε περάσει! Αναλυτικά αποτελέσματα


Τα καλύτερα της ημέρας:

Φρίκη: Σκότωσε τον γιο του γιατί απέτυχε στις εξετάσεις!

"Γκρεμίστηκε" η μισή η Ιταλία: Εικόνες από τον φονικό σεισμό στην Ιταλία που κόβουν την ανάσα!

Η απόλυτη καταστροφή: Σοκάρει το πριν και το μετά του σεισμού από το χωρίο Αματρίτσε! (PHOTOS)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share