Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μεγάλη ώρα: Βήμα πρόκρισης στο Άμστερνταμ ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

26 Ιουλίου 2016
Η μεγάλη ώρα: Βήμα πρόκρισης στο Άμστερνταμ ψάχνει ο ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ, καθώς ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στην Ολλανδία με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να βάλουν τις βάσεις για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το έργο της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς μόνο εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο άπαντες στον σύλλογο έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και θέλουν να σπάσουν την κακή παράδοση που έχουν απέναντι στις Ολλανδικές ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, την ώρα που ο Πίτερ Μπος δεν θα έχει στη διάθεση του σίγουρα τους Μίλικ, Μποζούν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέστερμαν.

Στο πλευρά του Ίβιτς και των παικτών του θα βρεθεί και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Θα τις λατρέψει κάθε οπαδός του! Αυτές είναι οι νέες - εντυπωσιακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού! (PHOTOS)

Ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού: Ανανέωσε για οκτώ χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος!

Στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο η Τζένιφερ Λόπεζ (PHOTO)

Tα καλύτερα της ημέρας

Πανικός στους εργαζόμενους: Έρχονται 6 νέα μεγάλα κανόνια στην ελληνική αγορά

Τα juice bars αποτελούν τη νέα τάση στην πόλη: Το AthensMagazine.gr προτείνει τα καλύτερα μέρη για απολαυστικά smoothies στην Αθήνα

Οκτώ τρόποι για να χάσετε τα περιττά κιλά γρήγορα και εύκολα! Ο τέταρτος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share