Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκπληξη! Πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει να ντύσει στα "ερυθρόλευκα" ο Ολυμπιακός!

4 Ιουλίου 2016
Έκπληξη! Πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θέλει να ντύσει στα

Ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο παίκτες για συγκεκριμένους ρόλους και συγκεκριμένο κασέ. Εξετάζεται ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ. Και δεν είναι ο μόνος παίκτης από την Τουρκία που βρίσκεται στη λίστα των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τα δύο τελευταία κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ για τη σεζόν 2016-17. Και στην προσπάθεια τους για να βρουν τον γκαρντ που θα συμπληρώνει την περιφερειακή τους γραμμή εξετάζουν την περίπτωση του Έι Τζέι Σλότερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούν δύο παίκτες: έναν γκαρντ και έναν φόργουορντ. Και διαθέτουν συγκεκριμένα χρήματα για να αποκτήσουν δύο παίκτες που θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο. Τόσο στο "4" (πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη), όσο και στα γκαρντ (πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη).

Στο μυαλό τους οι Πειραιώτες έχουν αρκετούς παίκτες και ένας από αυτούς που εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες είναι ο Έι Τζέι Σλότερ, γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ο Σλότερ αφενός γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και αφετέρου έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν στο Λιμάνι: το σκορ. Το μεγάλο του προσόν είναι το σουτ μετά από ντρίμπλα, το οποίο είναι ένα στοιχείο που χρειάζονται οι "ερυθρόλευκοι" και για αυτό έχει κερδίσει αρκετούς πόντους μέχρι στιγμής.




Ο Σλότερ είναι 28 ετών και έχει ύψος 1.91. Την σεζόν 2014-15 είχε την πρώτη του εμπειρία από Euroleague αγωνιζόμενος στους "πράσινους", ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Μπάνβιτ κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Στην Euroleague με το "τριφύλλι" είχε 9.7 πόντους (37% στο τρίποντο) και 1.7 ασίστ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μέτρησε 9.5 πόντους (34% στο τρίποντο) και 1.7 ασίστ.

Πέρσι στην Τουρκία μέτρησε 10.4 πόντους (32% στο τρίποιντο) και 2.5 ασίστ στο Eurocup και 12.3 πόντους (37% στο τρίποντο και 3.4 ασίστ στο τούρκικο πρωτάθλημα.



Ο Σλότερ διαθέτει και πολωνικό διαβατήριο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί εν προκειμένω τον Ολυμπιακό που διαθέτει ήδη δύο κοινοτικούς (Χάκετ, Λοτζέσκι) για να συμπληρώσει την εξίσωση των 4+2 ξένων.

Στη λίστα και ο Χάρντι

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει επίμονα την τουρκική αγορά. Το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας εξάλλου διαθέτει εξαιρετικούς ξένους, που δεν έχουν παράλληλα τόσο μεγάλο κασέ όπως συμβαίνει με τη Ρωσία. Έτσι μετά τον Μπιρτς οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν και περιφερειακούς από την TBL. Ο Σλότερ είναι μια περίπτωση. Η άλλη είναι ο Ντουάιτ Χάρντι (1.88, 29) της Τράμπζονσπορ.

Ο συγκεκριμένος αγωνίζεται για δύο χρόνια στην ομάδα της Τραπεζούντας και διακρίνεται για το πολύ καλό του περιφερειακό σουτ. Πέρσι είχε 16.7 πόντους και 2.9 ασίστ.

Το "4άρι" και το Λας Βέγκας

Σε ότι αφορά τη θέση "4" εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις όπως ο Οκάρο Ουάιτ, ο Κένι Γκάμπριελ, αλλά και ο Ντι Νίκολς της ΤΣΣΚΑ. Ο τελευταίος διακρίνεται για το μακρινό σουτ, το "οικονομικό" παιχνίδι και την αμυντική ικανότητα και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι είναι ιδανικός για να παίξει συγκεκριμένο ρόλο στη φροντ-λάιν.

Αυτό που φαίνεται πάντως εκ πρώτης είναι ότι οι Πειραιώτες δεν βιάζονται. Αντίθετα θα κάνουν υπομονή σε ότι αφορά τις επόμενες κινήσεις τους. Το συμπληρωμένο ρόστερ τους δίνει εξάλλου αυτή τη δυνατότητα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται μάλιστα να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας και να "τσεκάρει" κι εκεί περιπτώσεις ξένων παικτών. Οπότε οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή του από το summer league.

Πηγή: sport24.gr.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έσκασε νέα μεταγραφή για Παναθηναϊκό! Στην Αθήνα το νέο απόκτημα των πρασίνων...

Χίλια μπράβο! Η Ανθή Λιάγκου έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στην δισκοβολία στο πρωτάθλημα ΑμεΑ!

Τι λες τώρα! Το buzzer beater του αιώνα από... πιτσιρικά! Δείτε το απίστευτο καλάθι στο Athensmagazine.gr (VIDEO)


Τα καλύτερα της ημέρας:


Μαγευτικές εικόνες: Drone καταγράφει από ψηλά τους καταρράκτες του Νιαγάρα! (VIDEO)

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μαμιδάκη

Παραλύει η Αθήνα! Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες! Διαβάστε αναλυτικά...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share