Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα δείχνουν... γάμο! Πιο κοντά από ποτέ σε Μπουρούση ο Παναθηναϊκός!

30 Ιουνίου 2016
Όλα δείχνουν... γάμο! Πιο κοντά από ποτέ σε Μπουρούση ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει δεχθεί μια εξαιρετική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες θα κριθεί το μέλλον του με τους “πρασίνους” να είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Ελληνας σέντερ ολοκλήρωσε μια εκπληκτική σεζόν οδηγώντας τη Λαμποράλ Κούτσα στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Πλέον έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται πως έχει σημαντικό προβάδισμα για την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει στον Μπουρούση μια εξαιρετική πρόταση δείχνοντας του ότι είναι ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος στο μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Εχουν πλησιάσει στα “θέλω” του παίκτη, του έχουν προσφέρει το ρόλο του νέου ηγέτη της ομάδας και με την προσέγγιση που του έκαναν, ο Ελληνας σέντερ σκέφτεται πολύ σοβαρά να δεχθεί την πρόταση.

Ο 32χρονος σέντερ έχει πρόταση ανανέωσης από την πρώην ομάδα του, τη Λαμποράλ αντί 1,6 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια, ποσό υπέρβασης για τα δεδομένα των Βάσκων. Παράλληλα, έχει στα χέρια του προσφορά από τουρκική ομάδα Ευρωλίγκας ύψους 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ είναι ανοικτή η προοπτική της Κίνας με την Γιανγκσού Ντράγκονς να του δίνει 3,7 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα δυο χρόνια.

Παρόλα αυτά, φαβορί φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος “απειλείται” μόνο από τις ομάδες του ΝΒΑ, οι οποίες μπορούν να κάνουν πρόταση σε ελεύθερους παίκτες μόνο μετά την 1η Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμα στο Athensmagazine.gr:

Είναι η Ισλανδία η νέα Ελλάδα του Euro; Διαβάστε τις ανατριχιαστικές συμπτώσεις και θα συμφωνήσετε

Ντύνει στα πράσινα τον Χουλτ ο Παναθηναϊκός! (VIDEOS)

Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική της νέας Bundesliga!


Τα καλύτερα της ημέρας:




 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share