Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού! Βόμβα με Τάιους αναζητά το τριφύλλι...

28 Ιουνίου 2016
Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού! Βόμβα με Τάιους αναζητά το τριφύλλι...

Ο Άλεξ Τάιους αποτελεί παρελθόν από την Αναντολού Εφές όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Τρίτης και πλέον ο Αμερικάνος σέντερ θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το όνομα του 28χρονου έχει συνδεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση των “πρασίνων” προς τον παίκτη. Η ελληνική ομάδα ωστόσο βρίσκεται σε αναζήτηση αξιόλογων ψηλών για τη front line της αφού ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αποτελεί παρελθόν και ο Γιώργος Παπαγιάννης θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς αφήνοντας σημαντικό κενό.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει αυτομάτως τον Παναθηναϊκό έναν από τους πιθανούς προορισμούς του Αμερικάνου που διαθέτει την ίδια στιγμή τα αθλητικά στοιχεία που ψάχνει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν ο Τάιους είχε βρεθεί συμπαίκτης με τον Νικ Καλάθη στους Florida Gators όταν οι δύο παίκτες αγωνιζόντουσαν στο NCAA.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βρέθηκαν οι δύο αδελφές που είχαν εξαφανιστεί στο κέντρο της Αθήνας!




Βόμβα στην αγορά: Κήρυξε πτώχευση πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα!



Η Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε νονά! Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια βάφτιση



Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ποζάρει με μαγιό και χωρίς ρετούς -Δείτε τις φωτογραφίες από τον «παράδεισό» της στη Μάνη!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share