Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απόλυτο τρολάρισμα: Μαζεύουν υπογραφές οι Άγγλοι για να ξαναγίνει το παιχνίδι με την Ισλανδία!

28 Ιουνίου 2016
Το απόλυτο τρολάρισμα: Μαζεύουν υπογραφές οι Άγγλοι για να ξαναγίνει το παιχνίδι με την Ισλανδία!

Σοκ προκάλεσε στην Αγγλία η ήττα με 2-1 από την Ισλανδία και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Euro2016 για τα «λιοντάρια».

Επειδή όμως πολλές φορές οι τραγωδιες αποτελούν αφορμή για πολύ γέλιο, οι Άγγλοι φίλαθλοι επιδόθηκαν σε ανηλεές τρολάρισμα της ομάδας, του τερματοφύλακα Χαρτ και του προπονητή Ρόι Χογκτσον.

Κάποιοι μάλιστα μιμούμενοι την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να υπάρξει νέο δημοψήφισμα μετά το Brexit, ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία να μαζέψουν υπογραφές προκειμένου ο αγώνας με τους Ισλανδούς να επαναληφθεί.

Άλλοι με αφορμή το γεγονός οτι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ της Ισλανδίας είνα χαμηλές τρόλαραν τον Τζο Χαρτ «παίζοντας» με τη λέξη save που χρησιμοποιείται και για τις επεμβάσεις ενός τερματοφύλακα και για την εξοικονόμηση στα ψώνια.

Από τα βέλη των φιλάθλων δεν θα μπορούσε να γλιτώσει και ο Ρόι Χόγκτσον - ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την παραίητησή του - σε σύγκριση με τον προπονητή της εθνικής Ισλανδίας καθώς ο Χόγκτσον αμοιβόταν με 4,6 εκατ. δολάρια ενώ ο Ισλανδός προπονητής είναι οδοντίατρος μερικής απασχόλησης.











Καυστικά ήταν τα σχόλια και του παλαίμαχου Βρετανού επιθετικού Γκάρι Λίνεκερ ο οποίος έγραψε στο Twitter κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι «είμαστε απελπισμένοι να βγούμε από την Ευρώπη με κάθε τρόπο» και μετά το τέλος του αγώνα ότι «η Αγγλια ηττήθηκε από μια χώρα που έχει περισσότερα ηφαίστεια από ό,τι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές» αποδίδοντας τα εύσημα στην Ισλανδία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Εξαφανίστηκαν δύο μικρά κοριτσάκια! (PHOTOS)



Σοκ με Ελληνίδα ξανθιά παρουσιάστρια: Εσπευσμένα στο χειρουργείο μετά από ερωτική συνεύρεση με τρεις άνδρες στην Βούλα



«Θαυματουργή» δίαιτα: Πώς να χάσετε έως 8 κιλά σε μια εβδομάδα!



Χειρόφρενο στα ΜΜΜ! Ποια δεν θα κινηθούν σήμερα και για ποιες ώρες;

Πηγή: Protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share