Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euro 2016: Βέλγιο για κούπα! Στο ρελαντί "πάτησε" την Ουγγαρία και βλέπει τελικό...

27 Ιουνίου 2016
Euro 2016: Βέλγιο για κούπα! Στο ρελαντί

Έχει πάρει φόρα το Βέλγιο! Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έκαναν το λάθος κόντρα στους Ούγγρους, επικράτησαν 4-0 στην Τουλούζη και πήραν το εισιτήριο για τους «8» όπου θα συναντήσουν την Ουαλία.

Το σκορ άνοιξε ο Αλντερβάιρελντ με κεφαλιά μόλις στο 10ο λεπτό. Παρά τις ευκαιρίες οι Βέλγοι δεν καθάρισαν νωρίς το παιχνίδι κι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Στορκ να τους απειλήσει στο πρώτο 20λεπτου του δευτέρου ημιχρόνου. Η πρόκριση «κλείδωσε» στο 78’ όταν ο Μπατσουαγί έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Αζάρ έβαλε το τρίτο τέρμα. Στις καθυστερήσεις ο Καράσκο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (90+1’).


Το ματς:


Μύριζε γκολ από τα πρώτα λεπτά στην Τουλούζη. Οι Βέλγοι ξεκίνησαν πολύ ζωηρά το παιχνίδι και δεν άφησαν τους Ούγγρους να πάρουν ανάσα. Μια-δυο-τρεις και η ζημιά έγινε μόλις στο 10’ με κεφαλιά του Άλντερβαϊρελντ έπειτα από φάουλ του Ντε Μπρούιν. Μετά το 1-0 η ομάδα του Στορκ προσπάθησε να βρει τα πατήματά της στο γήπεδο, όμως συνέχισε να κινδυνεύει στην άμυνα καθώς οι αντίπαλοί της της δημιουργούσαν προβλήματα κάθε φορά που έβγαιναν στην κόντρα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, καθώς δεν επέτρεψαν στην Ουγγαρία να μπει στην περιοχή τους, ενώ σχεδόν κάθε τους «κατεβασιά» οδηγούσε σε ευκαιρία με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ντε Μπρούιν στο 35ο λεπτό. Οι Ούγγροι «ξύπνησαν» επιθετικά στο φινάλε του ημιχρόνου όμως με εξαίρεση δύο σουτ των Λόβρενσικς και Ντζούσντακ δεν ενόχλησαν καθόλου τον Κουρτουά.

Άλλη Ουγγαρία στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Στορκ έπαιξε πιο ανοιχτά δείχνοντας άγνοια κινδύνου και δικαιώθηκε. Το Βέλγιο δεν είχε καθαρό μυαλό στις αντεπιθέσεις και δεν μπορούσε να καθαρίσει το ματς, ενώ έχασε και αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Έτσι, όσο περνούσαν τα λεπτά το άγχος για τους παίκτες του Βίλμοτς μεγάλωνε και οι αντίπαλοί τους έπαιρναν τα πάνω τους και απείλησαν αρκετές φορές τον Κουρτουά.

Η Ουγγαρία ανοίχτηκε πολύ τα τελευταία λεπτά και κάπου εκεί είδε τους «κόκκινους διάβολους» να σβήνουν τις ελπίδες της για πρόκριση. Στο 78’ ο Μπατσουαγί τελείωσε το παιχνίδι με πλασέ στην μικρή περιοχή και το ματς τελείωσε με κατηφόρα. Ο Αζάρ (80’) σήκωσε και πάλι τους Βέλγους στο πόδι ολοκληρώνοντας άψογα αντεπίθεση και με τον ίδιο τρόπο ο Καράσκο, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα (90+1’), ολοκλήρωσε την γιορτή.


Οι συνθέσεις:

Ουγγαρία (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Γιούχαζ (79΄ Μπόντε), Γκούζμικς, Κάνταρ, Γκέρα (46’ Έλεκ), Λόβρενσικς, Πίντερ (75’ Νίκολικς), Νάγκι, Ντζούσντακ, Σαλάι

Βέλγιο(Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Ντε Μπρούιν, Μέρτενς (70’ Καράσκο), Αζάρ (82’ Φελαϊνί), Λουκάκου (76’ Μπατσουαγί)

Διαιτητής:Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

Γήπεδo: Stadium de Toulouse

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου;




Αυτό κάνετε λάθος: Να γιατί δεν χάνετε λίπος από την κοιλιά όσο και να προσπαθείτε! Διορθώστε το σήμερα!

Τα μαύρα μας τα χάλια: Οι χειρότερες εικόνες που έχουμε αντικρίσει στις παραλίες μέχρι στιγμής! (PHOTOS)

Πνίγονται στην Αρκαδία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Τρίπολης! Εικόνες- σοκ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share