Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος κομπλεξικός: Δείτε τι πήγε και έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας

26 Ιουνίου 2016
Μεγάλος παίκτης, μεγαλύτερος κομπλεξικός: Δείτε τι πήγε και έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμέσως μετά το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε, για μια ακόμα φορά, ότι εκτός από κορυφαίος παίκτης, είναι και κακός χαρακτήρας. Ένας μεγάλος εγωιστής που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι αυτοπροβολή.

Στη φάση του γκολ του Κουαρέσμα, ένα τόσο σημαντικό γκολ, που έστειλε την εθνική ομάδα της χώρας του στα προημιτελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αρνήθηκε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, αρνήθηκε να συγχαρεί και να αγκαλιάσει τον παίκτη που πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Γιατί πολύ απλά δεν ήταν αυτός ο μεγάλος σκόρερ στο κρίσιμο σημείο, γιατί δεν έπεσαν οι προβολείς πάνω του, αλλά σε έναν συμπαίκτη του. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από το γκολ του Κουαρέσμα, ο Κριστιάνο αστόχησε από θέση βολής και το γεγονός αυτό τον πείραξε τόσο πολύ που δεν ήθελε να γίνει ένα κουβάρι με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πανηγύρισε, βέβαια, το γκολ με υψωμένο το χέρι αλλά δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να γίνει ένα με την ομάδα. Κάτι που, φυσικά, έχει κάνει πολλές φορές και με τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν κάποιος συμπαίκτης του σκοράρει αντί γι΄ αυτόν και του κλέβει για λίγο τη δόξα.

Ατελείωτο κόμπλεξ από έναν μεγάλο παίκτη που δε βάζει ούτε δευτερόλεπτο την ομάδα πάνω από τον εαυτό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό! Αυτός θα πάρει τη θέση του!

Τόσο κοστίζει το μπάνιο στην Αθήνα: 10 οργανωμένες παραλίες της Αττικής και πόσο θα πληρώσεις σε αυτές

Πόλεμος εναντίον του Φουρθιώτη: Το εξώδικο της Κορομηλά στο κανάλι και το ξέσπασμα! (PHOTOS)

Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ελένη Μενεγάκη: Απέδειξε ότι είναι κι αλλού... βασίλισσα, εκτός από την τηλεόραση!

Εκπληκτικό: Τί θα σου συμβεί αν πάρεις μια φέτα ντομάτας, τη βάλεις στο πρόσωπό σου και περιμένεις για 1 ώρα;

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share