Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χίλια μπράβο ρε παλίκαρε! Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα στο ΝΒΑ! Έγραψε ιστορία - Στο Νο13 του draft!

24 Ιουνίου 2016
Χίλια μπράβο ρε παλίκαρε! Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα στο ΝΒΑ! Έγραψε ιστορία - Στο Νο13 του draft!

Τα προγνωστικά τον έφερναν σίγουρα στον πρώτο γύρου των draft του NBA, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε στο νούμερο 13 της διαδικασίας από τους Σακραμέντο Κινγκς (το pick άνηκε στους Σανς, αλλά είχε προηγηθεί ανταλλαγή) και έγραψε ιστορία, καθώς αποτελεί την υψηλότερη επιλογή για Έλληνα μπασκετμπολίστα, ξεπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχε επιλεχθεί από τους Μιλγουόκι Μπακς στο νουμερο 15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εφόσον ο 18χρονος σέντερ αποφασίσει να κάνει το τεράστιο βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κουφό, που αποτελεί τον back-up σέντερ, πίσω από τον All-Star, Ντεμάρκους Κάζινς.




Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν οι Σίξερς επέλεξαν τον Μπεν Σίμονς στην πρώτη θέση, ενώ ο Μπράντον Ίνγκραμ βρέθηκε στο νούμερο «2» και τους Λέικερς. Ο Ευρωπαίος που επελέγη ψηλότερα ήταν ο Κροάτης Ντράγκαν Μπέντερ από τους Σανς στο «4», ενώ πάνω από τον Παπαγιάννη ήταν ο Αυστριακός Γιάκομπ Πετλ στο «9» από τους Ράπτορς και ο Λιθουανός Ντομάντας Σαμπόνις στο «13» (που πήγε με trade από το Ορλάντο στην Οκλαχόμα). Στο «26» και τους Σίξερς υποχώρησε ο Τούρκος Φουρκάν Κορκμάζ.



Οι επιλογές του πρώτου γύρου



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη - σοκ για τα φονικά βαφτίσια: "Τα φαγητά τα έφεραν οι..." - Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού!



Απίστευτη ανατροπή: Ποια η σχέση του 46χρονου με την 22χρονη που τον μαχαίρωσε; Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση...



Πανζουρλισμός στα περίπτερα της Αττικής! Τι περιμένει πως και πως ο κόσμος την Κυριακή; Παραγγελίες - ρεκόρ!



"Τον σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει στην ομολογία της 22χρονη κοπέλα που έσφαξε άνδρα στο κέντρο της Κορίνθου!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share