Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

14 Ιουνίου 2016
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραΐμοβιτς

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αφού επήλθε συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και τον μάνατζερ του παίκτη Μίνο Ραϊόλα.

Οπως μετέδωσε με αποκλειστικές πληροφορίες το τηλεοπτικό δίκτυο SkySports, ο ατζέντης του παίκτη και ο αντι-πρόεδρος της Γιουνάιτεντ Εντ Γουντγοροντ ήρθαν σε πλήρη συμφωνία όσον αφορά τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του Σουηδού, ο οποίος θα υπογράψει για ένα έτος.

Το μοναδικό που απομένει για να ανακοινωθεί η συμφωνία, είναι να περάσει με επιτυχία ο Σουηδός φορ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αν και δεν εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να βρεθεί κάτι που να χαλάσει τη μεταγραφή αφού ο Ιμπραϊμοβιτς αγωνίζεται αυτή την στιγμή υγιέστατος στο EURO 2016.

Σκοπός των δύο πλευρών ήταν να συμφωνήσουν πριν την έναρξη του EURO ώστε να ανακοινωθεί και η μετακίνηση όμως οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περισσότερο απ' όσο υπολόγιζαν οι δύο πλευρές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Σκορδά έβαλε μίνι και άνοιξε τα πόδια της στην κάμερα! Έξαλλος ο Λιάγκας... (VIDEO)



Ελεύθερος ο 14χρονος που δολοφόνησε τον συνομήλικό του Τάσο στην Θεσσαλονίκη!





Αποκάλυψη: Ο υπολογιστής μίλησε! Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της;



Μετά την κηδεία του άντρα της, γύρισε σπίτι και άνοιξε τον υπολογιστή. Όταν διάβασε τα mail της, λιποθύμησε από αυτό που είδε

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share