Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πιο κοντά στην... βόμβα: Πλησιάζει σε συμφωνία με Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

7 Ιουνίου 2016
Πιο κοντά στην... βόμβα: Πλησιάζει σε συμφωνία με Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τον Αμερικανό ψηλό, που καλύπτει τα θέλω του Αργύρη Πεδουλάκη, και παρότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την απόκτησή του, οι δύο πλευρές δεν είναι πολύ μακριά.

Ο 26χρονος άσος, που αυτή την περίοδο παίζει στην Κίνα, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Σίνγκλετον είναι εξαιρετικός αμυντικός και ριμπάουντερ, με πολύ καλό παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι και εξαιρετικό μακρινό σουτ, αλλά όχι με πλάτη.



Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει κι άλλον ξένο ψηλό, αλλά προτεραιότητά του είναι ένας γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη. Οι «πράσινοι» θα δώσουν αρκετά χρήματα για τη συγκεκριμένη θέση και κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο διακαής πόθος τους είναι ο (συμπαίκτης του Σίνγκλετον στη «Λόκο») Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι περιζήτητος, έχει «τρελή» πρόταση από την Νταρουσάφακα, αλλά έχει δηλώσει πως τα χρήματα δεν θα παίξουν αποκλειστικό ρόλο στην απόφασή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!



Κάντε αυτή την άσκηση για 45 δευτερόλεπτα, 4 φορές την ημέρα και θα κάψετε τετραπλάσιο λίπος από ότι στο τρέξιμο!



Τεράστια προσοχή: Αν σας έρθει αυτό το μήνυμα στο Viber καλέστε αμέσως την Αστυνομία!



Θρήνος για τον Χάρρυ Κλυνν: Πέθανε ο γιος του - Ήταν μόλις 49 ετών

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share