Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρύλος και στο πόλο: Απίστευτη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League, με buzzer-beater! (VIDEO)

3 Ιουνίου 2016
Θρύλος και στο πόλο: Απίστευτη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League, με buzzer-beater! (VIDEO)

Σε ένα ΑΠΙΘΑΝΟ ματς ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής με φοβερή ανατροπή (8-7 από 6-3) της ουγγρικής Σόλνοκ και πήρε παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Champions League, στο Final-4 της Βουδαπέστης.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την σκληρή άμυνα των Ούγγρων και τον φοβερό Βίκτορ Νάγκι που έπιανε τα… άπιαστα. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε και η αντεπίθεση διαρκείας του Ολυμπιακού. Μετά τα μέσα της τρίτης περιόδου, η ανεβασμένη άμυνα του Ολυμπιακού και ο Πάβιτς οδήγησαν στην ανατροπή από το 6-3. Μάλιστα, πανηγύρισε την απίθανη νίκη με γκολ του Βλαχόπουλου μετά από «ασίστ» του Ντόσκα σε χρόνο… μηδέν.



Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με τέσσερα τέρματα, που ήταν, μάλιστα, και σε σημεία κλειδιά του ματς, ενώ καταλυτικές για το αποτέλεσμα ήταν και οι επεμβάσεις του Γιόσιπ Πάβιτς/

Στον αυριανό (Σάββατο 4/6 – 22.00) τελικό οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Έγκερ-Προ Ρέκο, που ξεκινάει στις 21.30 και ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία διεκδικώντας το... αήττητο Champions League.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κούκλος: Δείτε τον Πέτρο Κωστόπουλο στα 20 και θα ξετρελαθείτε! Καμία σχέση με το σήμερα... (PHOTO)

Έπαθε σοκ: Άφωνη η Ελένη όταν είδε τη σιλουέτα τις Σίσσυς Χρηστίδου! Δείτε πόσα κιλά έχει χάσει και θα μείνετε... (VIDEO)

Απίστευτο: Δείτε πόσο κάνει το κιλό η ελληνική φέτα στην Ιταλία και θα πάθετε πλάκα!

Τρώμε καρκίνο! Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share