Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οριστικό: Την Δευτέρα ο τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

27 Μαΐου 2016
Οριστικό: Την Δευτέρα ο τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Οριστικά, πλέον, μετατίθεται η ημερομηνία διεξαγωγής του τέταρτου τελικού της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια Αρχή προς τις ομάδες, το παιχνίδι μεταφέρθηκε από την Κυριακή την Δευτέρα στις 19:30.



»Μετά την υπ’ αριθμ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΛ/173882/12374/2098/27-5-2016 απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη χρονική μετάθεση του 4ου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29/5, η συνάντηση ορίζεται για την Δευτέρα 30/5 και ώρα 19:30 στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ) και θα μεταδοθεί από το NS2/NS2HD live», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο λόγος της μεταφοράς του τζάμπολ του αγώνα ήταν το γεγονός ότι περίπου την ίδια ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαγόταν και η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Προφανώς και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να "συναντηθούν" οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με κίνδυνο να υπάρξουν επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επική γκάφα! Η Μενεγάκη πέθανε τον Δημήτρη Μακαλιά! (VIDEO)



Τρέξτε να προλάβετε: Last Minute προσφορά της Aegean!



"Πλέον μπορώ και..." - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ασπασίας που έχει ραγίσει το διαδίκτυο! (PHOTOS)


Μεταγραφή βόμβα! Ποιος θα ενταχθεί στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη;

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share