Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!

22 Μαΐου 2016
Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε την επιλογή του. Ο 23χρονος επιθετικός μετά το «μπάσιμο» της ΑΕΚ για την απόκτησή του έχει αποφασίσει να αγωνιστεί σε αυτή, για συναισθηματικούς αλλά και αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Πανιώνιο για τον νεαρό άσο, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά να αγωνιστεί στην «Ένωση», μιας και είναι φίλαθλός της και θεωρεί πως σε αυτή θα έχει περισσότερες ευκαιρίες. Το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους» λήγει τον Ιανουάριο του 2017 και έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του έξι μήνες νωρίτερα, άρα από την 1η Ιουνίου.



Ο Μπακασέτας εκτιμώντας τη βοήθεια που του πρόσφερε ο Πανιώνιος στο να αναδείξει το ταλέντο του, θέλει να κερδίσει χρήματα ο σύλλογος από αυτή τη μεταγραφή και φαίνεται πως προσπαθεί να βρεθεί ένας τρόπος να πάει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, έναντι ενός ποσού στο οποίο θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Αν ο Πανιώνιος επιμείνει να δώσει τον Μπακασέτα στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα, τότε ο παίκτης είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μέχρι το Δεκέμβριο και από το 2017 να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, δίχως κέρδος για τον Πανιώνιο.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα θα έχει διάρκεια μέχρι το 2020, είτε παίξει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι, είτε από τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλη προσοχή: Αλλαγές στα Capital Controls! Πόσα θα κάνετε ανάληψη από τις 24 Μαΐου;

«Όλως τυχαίως ήταν κοντά στο μέρος του δυστυχήματος εκείνη την ώρα…»: Ποιον κατηγορεί η μάνα του Παντελίδη δημοσίως



Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για το «Έλα να με τελειώσεις» που μας άφησε άφωνους! Για ποια το είχε γράψει;



Αδιανόητη τραγωδία στην Πάτρα: Σκοτώθηκε 37χρονος σε... νεκροταφείο! Το απίστευτο δυστύχημα που του στοίχισε την ζωή

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share