Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πράξη δεύτερη: Σαφές προβάδισμα τίτλου ή ισοφάριση;

22 Μαΐου 2016
Πράξη δεύτερη: Σαφές προβάδισμα τίτλου ή ισοφάριση;

Τρεις μέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού στο ΣΕΦ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε (19:30, Novasports 2) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν επ ουδενί να απολέσουν το πλεονέκτημα που εξασφάλισαν μετά τη νίκη τους στο Φάληρο. Αντιθέτως, ξέρουν καλά πως ενδεχόμενη νίκη τους θα τους φέρει αγκαλιά με το 35ο τους πρωτάθλημα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει λόγο να αλλάξει πολλά στην πετυχημένη συνταγή της Πέμπτης και έτσι αναμένεται να στηριχτεί και πάλι στη γρήγορη κυκλοφορία, τον υψηλό ρυθμό και το πικ εν ρολ. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι πλέον ο μοναδικός απών, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης αποθεραπεύτηκε. Σύμμαχος του «τριφυλλιού» θα είναι ο κόσμος του, που φρόντισε να… εξαφανίσει τα εισιτήρια.



Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την απάντησή τους. Ξέρουν καλά πως αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εικόνα τους στον πρώτο τελικό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα προχωρήσει σε αρκετές προσαρμογές στο αμυντικό και επιθετικό του πλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι», που δεν έχουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, γνωρίζουν καλά πως σε περίπτωση ήττας θα είναι πολύ δύσκολος πλέον ο γυρισμός από το 0-2.

Η παράδοση είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, που μετρά στο ΟΑΚΑ μόλις εννιά ήττες σε 57 αγώνες και μόλις δύο σε τελικούς, αν και ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει τους δύο από τους τρεις τελευταίους τελικούς στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αυτό θα είναι το 60ο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Στα προηγούμενα 59 από το 1992, οι «πράσινοι» σημείωσαν 49 νίκες έναντι 10 των Πειραιωτών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα πάθετε πλάκα: Είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 300 κιλά! Μετά από πολύ αγώνα έγινε... έτσι! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο



Ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό «αντίο» του Πρίντεζη στον πατέρα του!



Δεν είμαστε με τα καλά μας: Πήδηξε γυμνός στο κλουβί με τα λιοντάρια για να τον φάνε! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)



Καλοκαίρι είπατε; Βροχερή Κυριακή σ' όλη την χώρα! Τι μας περιμένει;

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share